reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

ja też zaczynam się zastanawiać nad pracą! trochę za dużo mi to stresów dostarcza, ale nie chcę zostawiać wszytskiego tak nagle :(

reklama
jej ja juz bym chciala doac nowe fotki i sie pochwalic ale niema jak bo mezus w pracy...:( buuu
A co jest z wami drogie mamy!! gdzie wasze zdjecia???

Gosiek z praca poczekaj jeszcze troszke. Tym bardziej, ze mowisz, ze po wysilku Cie pobolewa.
A jesli chodzi o fotki, to jak mezus przyjedzie w sobote z aparatem to mnie znow opstryka. Sama jestem ciekawa jak to wyglada z boku... Moze wtedy cos tu wlepie ;)

a+t+? - jeszcze jednak poczekam - za bardzo boję się o dzidzie - mimo, że mi się nudzi w domku - ale wolę, żeby było wszystko dobrze z dzidzią - a zostało nam juz kilka tych najgorszych niepewnych tygodni

To dobrze Gosiek,ze zostajesz. Widze, ze dzis kilka z nas non stop tu przesiaduje :). Pozdrowienia dla siedzacych w domu ze wzgledu na maluszki.
Damy rade przemoc wszystkie swoje slabosci :)!!

a+t, Lilith prosimy o nowe zdjęcia. Chetnie zobaczyłabym jak wyglądają wasze brzuszki. U mnie jeszcze nic nie widać :( Ale jak tylko brzusio się zaokrągli od razu wkleję.

reklama
Do góry