reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

mi koleżanki z pracy zaczynają znosić ciuszki, ale też w większości letnie. boję się, że się w zimę w kurtkę nie zmieszcze, a kupować nową to straszny wydatek :(

reklama
Ja mam dwie 3 kurtki
1) LEDWO JUŻ SIĘ DOPINAM - BYŁA OBCISŁA I PROFILOWANA W PASIE - NA CIĄŻĘ ZDECYDOWANIE SIĘ NIE NADAJE :(
2) KOŻUSZEK - TEŻ - PROFILOWANY W PASIE :(
3) JEDNA SZEROKA W PASIE TO POWINNA BYĆ RACZEJ OK - SIOSTRA TEŻ MÓWI, ZE MI COŚ PODRZUCI - ALE NIE WIEM CZY BĘDZIE DOBRE
NA PEWNO KURTKI KUPOWAĆ NIE BĘDĘ

właśnie, nie wiecie jak to jest z tymi spodniami w ciązy. Trzeba kupować biodrówki czy te specjalne. Koniecznie muszę kupić sobie spodnie i nie wiem jakie. ;D

chyba lepiej kupić ciążowe. idzie zima, a one są wysokie, więc brzuszek chronią przed zimnem i nerki! zależy jaki masz brzuszek - niektóre biodrówki mogą cisnąć pod brzuchem, albo uwierać

teraz jest taki okres przejściowy - normalnie spodnie już się robią za ciasne, a na kupowanie ciążowych jeszcze brzunio za małe :laugh:

gosia_f pisze:
... a na kupowanie ciążowych jeszcze brzunio za małe :laugh:
dokladnie :) wczoraj bylam w H&M i zajrzalam na ciuszki ciazowe - przerazilam sie ich wielkoscia :) mam nadzieje ze jeszcze na jakis czas starczy mi tego co mam do noszenia (chwilowo brzuszka brak :) )

u MNIE JEST BRZUCH BARDZO WIDOCZNY I JZU WIEKSZOSC LUDZI GO WIDZI CO JEST DLA MNIE SZOKIEM:) ja mam tylko jedne szersze spodnie bo w reszte niema opcji sie wcisnac(pokaze te spodnie na zdjeciu w sobote) i swetry tez mam wszystkie za male:( odslaniaja mi brzucha...
wiec wiem ze za 2 tygodnie napewno musze cos kupic bo nie chce juz si emeczyc z tymi ciuchami...naprawde dla mnie to udreka...

Idzia a powiedz mi masz moze jakas internetowa strone tego sklepu?i jakie tam sa mniej wiecej ceny?jak w wiekszosc sklepow?

aha i nie smiejcie sie prosze...ale zastanawialam sie zeby nie pojsc i popatrzec do komisu...czasem maja prawie nowe i wogole nie zniszczone ciuszki za grosze...i moze akurat cosby sie znalazlo na teraz...takiego przejsciowego...

reklama
lilith - nie wiem czy H&M maja strrone internetowa, a na ceny nie spojrzalam, bo ja zobaczylam te wielgachne ciuchy to szybko ucieklam :)
a z tym komisem to nie ma sie z czego smiac :) jak ktos ma oko i potrafi wypatrzec to bardzo dobre miejsce na zakupy :) ja niestety nie mam :(

Do góry