reklama
Ja mam dwie 3 kurtki
1) LEDWO JUŻ SIĘ DOPINAM - BYŁA OBCISŁA I PROFILOWANA W PASIE - NA CIĄŻĘ ZDECYDOWANIE SIĘ NIE NADAJE
2) KOŻUSZEK - TEŻ - PROFILOWANY W PASIE
3) JEDNA SZEROKA W PASIE TO POWINNA BYĆ RACZEJ OK - SIOSTRA TEŻ MÓWI, ZE MI COŚ PODRZUCI - ALE NIE WIEM CZY BĘDZIE DOBRE
NA PEWNO KURTKI KUPOWAĆ NIE BĘDĘ
1) LEDWO JUŻ SIĘ DOPINAM - BYŁA OBCISŁA I PROFILOWANA W PASIE - NA CIĄŻĘ ZDECYDOWANIE SIĘ NIE NADAJE
2) KOŻUSZEK - TEŻ - PROFILOWANY W PASIE
3) JEDNA SZEROKA W PASIE TO POWINNA BYĆ RACZEJ OK - SIOSTRA TEŻ MÓWI, ZE MI COŚ PODRZUCI - ALE NIE WIEM CZY BĘDZIE DOBRE
NA PEWNO KURTKI KUPOWAĆ NIE BĘDĘ
Mi się podobaja ciążowe - ale na takiej dużej gumce - coś podobnego to tych poniżej. Jak nie znajdę w sklepie poszukam w internecie i zamowię.
http://www.happymum.pl/sklep2/index1.php?grupa=spodnie&PHPSESSID=1068e3237ed36d4a6e3f9311afa306b1
http://www.happymum.pl/sklep2/index1.php?grupa=spodnie&PHPSESSID=1068e3237ed36d4a6e3f9311afa306b1
dokladnie wczoraj bylam w H&M i zajrzalam na ciuszki ciazowe - przerazilam sie ich wielkoscia mam nadzieje ze jeszcze na jakis czas starczy mi tego co mam do noszenia (chwilowo brzuszka brak )gosia_f pisze:... a na kupowanie ciążowych jeszcze brzunio za małe :laugh:
u MNIE JEST BRZUCH BARDZO WIDOCZNY I JZU WIEKSZOSC LUDZI GO WIDZI CO JEST DLA MNIE SZOKIEM ja mam tylko jedne szersze spodnie bo w reszte niema opcji sie wcisnac(pokaze te spodnie na zdjeciu w sobote) i swetry tez mam wszystkie za male odslaniaja mi brzucha...
wiec wiem ze za 2 tygodnie napewno musze cos kupic bo nie chce juz si emeczyc z tymi ciuchami...naprawde dla mnie to udreka...
Idzia a powiedz mi masz moze jakas internetowa strone tego sklepu?i jakie tam sa mniej wiecej ceny?jak w wiekszosc sklepow?
aha i nie smiejcie sie prosze...ale zastanawialam sie zeby nie pojsc i popatrzec do komisu...czasem maja prawie nowe i wogole nie zniszczone ciuszki za grosze...i moze akurat cosby sie znalazlo na teraz...takiego przejsciowego...
wiec wiem ze za 2 tygodnie napewno musze cos kupic bo nie chce juz si emeczyc z tymi ciuchami...naprawde dla mnie to udreka...
Idzia a powiedz mi masz moze jakas internetowa strone tego sklepu?i jakie tam sa mniej wiecej ceny?jak w wiekszosc sklepow?
aha i nie smiejcie sie prosze...ale zastanawialam sie zeby nie pojsc i popatrzec do komisu...czasem maja prawie nowe i wogole nie zniszczone ciuszki za grosze...i moze akurat cosby sie znalazlo na teraz...takiego przejsciowego...
reklama
lilith - nie wiem czy H&M maja strrone internetowa, a na ceny nie spojrzalam, bo ja zobaczylam te wielgachne ciuchy to szybko ucieklam
a z tym komisem to nie ma sie z czego smiac jak ktos ma oko i potrafi wypatrzec to bardzo dobre miejsce na zakupy ja niestety nie mam
a z tym komisem to nie ma sie z czego smiac jak ktos ma oko i potrafi wypatrzec to bardzo dobre miejsce na zakupy ja niestety nie mam