reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

to moja pierwsza ciąża, więc nie wiem jakich rozmiarów się spodziewać :laugh:
jakoś sobie nie mogę wyobrazić siebie z takim wieeeeeeeelkim brzuchem ;)

reklama
Ja pamiętam ( jak koszmar), że pod koniec ciąży miałam tak duży brzuch, że nie byłam w stanie zawiązać sobie butów - tzn. brzuch musiał być ogromny

Ja slyszalam ze to juz wczesniej buty ciezko zawiazac :)
ja sie niemoge juz dozekac az bedzie rosnac:):):) a juz wogole jak poczuje maluszka!

Ja też tak.
A tak przy okazji nie wiem czy od środy iśc do pracy czy może wziąść sobie jeszcze zwolnienie. Trochę nudzi mi się w domu. Ale boję się znowu o dzidzie.
Ogólnie czuję się dobrze, tylko jak pochodzę za dużo po mieszkaniu to mnie potem trochę brzuszek pobolewa. W poniedziałek idę do giana na kontrolę - zobaczę co na to powie.

Ja się wczoraj tak zdenerwowałam, że aż mnie w brzuszku coś zarwało i teraz się boję czy tam wszystko dobrze

A mnie czasem cos tak zarywa jak zle stane...ale baardzo zadko!
Ja odpusilaby sobie jeszcze prace Gosiek...lepiej zadbac o dzidzie! i pomysl ze nie tylko tobie sie nudzi:)

reklama
Do góry