reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

no troszke sobie urosl :p
Ladnie... :)
a tez jestem ciekawa co sie dzieje z takim tatuazem... Mam nadzieje, ze zoacze na kolejnych Twoich fotkach ;)

reklama
Jak sobie zrobiłam kilka lat temu - nie sądziłam, że przyjdzie mi ochota na drugie dziecko - mam nadzieje, że jakoś przetrzyma :p - ostatnio jak byłam w ciaży to na brzuchu nie dostałam roztępów ( tylko mi się na biodrach narobiły) - więc mam nadzieje, że dalej będę miała rozciągliwy brzuszek ;) - piersi też bez szwanku wyszły ;D

to tylko pozazdrościć takiej skóry! Ja już przed ciążą miałam rozstępy na piersiach, aż strach pomyśleć co będzie po :(

Tylko wtedy jak byłam w ciąży to byłam dużo młodsza :( - ale mam nadziaje, że właściwości rozciągliwe skóry pozostaną mi na brzuchu i na piersiach ( biodra olewam i tak już mam rozstępy ;D0 . Ale słyszałam, że można używać kremy p. roztępom ( chociaż ja wtedy nie używałam i mi nie wyszły) - może to coś pomoże?

Też się nad tym zastanawiam. A znacie jakieś dobre i niedogrogie???

ps. a co z tymi szamponami przeciwłupieżowymi??? Dlaczego ich nie można uzywać??? Jeste trochę wystraszona bo używam od samego początku :-[

o rany! a skąd Ci się wzięły te szampony przeciwłupieżowe? pierwsze słyszę!

A do kremów przeciw rozstępom mam mieszane uczucia - one raczej powodują blednięcie rozstępów niż zapobiegają powstawaniu nowych :(

Może dlatego, ze przeważnie zawieraja różne szkodliwe związki chemiczne - a mając łupież to skóra jest lekko uszkodzona i związki przenmikaja przez krew do dziecka ( nie pamietam co maję te szampony, ale coś mi się zadaje, że jakieś pochodne siarki)
A słyszałam, że ponoć dobre jest smarowanie oliwka dla niemowląt - muszę jeszcze coś poczyrać na ten temat, no i oczywiśći ponoć super sa z Vichy - ale jak się orientuje te kremy sa b. drogie.

reklama
Do góry