reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

to niesamowite, że każda ciąża jest zupełnie inna!!!
moja przyjaciółka urodziła córcie w lipcu - a brzucha dostała dopiero w piątym miesiącu!
:)

reklama
ja to bym chciala jak najszybciej. w mojej pierwszej ciazy to w ogole do samego konca nie bylo tak do konca widac, w 6miesiacu ciazy ludzie mysleli ze przytylam po prostu:) no i w 7mym mies urodzilam, ale byla to ciaza martwa. Teraz chce zebym miala wielkiego brzucha!koniecznie!wszystko chce zeby bylo inaczej i tym razem bedzie dobrze!

napewno wszystko będzie dobrze Tamarunia!
trzymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka!
wiwat wielkie brzuchy :laugh:

Ja tez trzymam kciuki!ale napewno bedzie dobrze i niema sie co martwic!!!
a ja jutro zamieszcze mego brzucha!!!:)
i dziewczyny chwalcie si etez!! co jest z wami!

DZiekuje dziewczyny za slowa wsparcia!!!Bardzo bardzo!!!Wiem, ze teraz juz musi buyc wszytko lepiej i donosze dzieciaczka, urodze i bedziemy dobrymi rodzicami. I Wam rowniez dziewczyny tegoz zycze!!!

Ja z mila checia poogladam sobie wasze brzuszki, ale jak juz pisalam wczesniej, swojego nie pokaze takiego bez ubrania, bo religia mi zabrania odslaniac sie, ale jak tylko bede miala zdjecie wubraniu, to wkleje w jakis sposob to zdjecie(chociaz nie mam pojecia jak, musze jakis kurs przejsc)ale jak na razie nawet takiego nie mam:) za tydzien moze w koncu skonczymy klisze to wtedy to zrobie:)
A brzuszei sie ladnie zaokraglil i powiekszyl:)
LILITH!gdzie zdjecie obiecane?DZiewczyny wklejajcie swoje brzuszki i nie tylko brzuszki!Ja wkleje cala!

A oto moje wielkie brzuszysko - część to tłuszczyk a część to dzidzia w 10 tygodniu
brzuszek0310200510tydzie11an.jpg

reklama
Do góry