reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Ja używam krem zapobiegający rozstępom FOLIACTI firmy Pharmaceris. Jest świetny, wprawdzie dałam za niego 34 zł ale warto:)

reklama
a mojego ani wodu ani słychu :laugh2: no troszeczkę już widać,ale troszeczkę,dzisiaj mam 17w1d :-) ale wiem,że z dzidzią jest ok miałam usg w szpitalu i gdy leżałam już to lekarz zapytał który to tydzień,bo chciał wiedzieć jakie usg robić,powiedziałam mu "no juz z 16 będzie" spojrzał na mnie dziwnie i dodałam,ze nie wiem gdzie maluch mi się mieści :-D a on przyłozył sonde do brzucha i spojrzał znowu na mnie i powiedział "ja też nie wiem gdzie to dziecko się tam mieści" :-) he ubaw miałam straszny z jego miny :-)
usg miałam robione w 15w6d
a wyniki zadowalające bardzo
BPD: 33,3 mm =16,2tc
AC: 100,1 mm =16,1tc
HC: 124 mm =16,2tc
FL: 17,9 mm =15,6tc

mały grubasek gdzieś się tam wciska,chyba tam gdzie najcieplej :tak:

etna36 no chyba już nie fasolka :laugh2: za duży brzuszek hih

Wiesz co ta fasolka to już chyba zostanie jak dzidzia się urodzi, bo my inaczej nie mówimy. To od początku jak tylko zaszłam w ciąże była moja mała fasolka ;-). W ciuchach brzuch nie wydaje się taki duży, jeszcze nikt obcy nie poznaje, że jestem w ciąży. Ci którzy wiedzą to mówią że rośnie.

reklama
Ale fajne brzuszki macie ,a mojego jeszcze nie widać:no: No ale w sumie to wczesne tygodnie więc czekam dalej aż troszkę podrośnie bobasek:tak:

Do góry