reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Witam chcialabym dolaczyc i rowniez wkleic zdjecie brzuszka :)
18 tydzien:) druga ciaza, w pierwszej mialam blizniaki stad te wielkie rozstepy bo brzuszek mialam ogromny:-D

reklama
A to ja i mój brzucho w 16 tygodniu:)
dsc3310k.jpg

no piękny brzusio...marzy mi się taki w 30tyg...zaraz poszukam mojego zdjęcia z 22tyg to się też pochwalę

IMAG0136.jpgIMAG0133.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Malinkaizic ale ślicznie super super....jak zrobiłaś sobie takie zdjęcie bo bardzo mi się podoba :-)

a ja mam już 21 tydzień i wreszcie moje zdjęcie w całości

Załączniki

• IMAG0120.jpg
    IMAG0120.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 271
Ostatnia edycja:
patzre i tesknie za brzuszkiem :)

pochwale sie jaki miałam :D 30TC

Załączniki

• IMG_3185.jpg
    IMG_3185.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 234