reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

szalom śliczny brzunio niewiele mniejszy od mojego ja miałam taki w 22 tc a teraz martwie sie że maleństwo ma strasznie mało miejsca, ale cóż to nie moja wina że brzuszek nie rośnie :)

reklama
A oto mój dzisiejszy, z prawej, z lewej i od przodu :-)

A tak na marginesie... ja już nie pamiętam kiedy miałam taki malusi brzunio jak Wy kobietki :-D Ale cieszcie się ze nie nosicie w te upaly takiego ciężaru jak my na koncówce.

tak jak pisałam na sierpniowkach śliczny i jeszcze raz śliczny :tak::tak::-):tak::tak:

d56b3aabc17de194bd01066a83e55e2a,10,19,0.jpg

f6030972e48146aa97335d3f6321d8a0,10,19,0.jpg

nasz poczatek 31 tyg.

dziewczyny każdy brzunio inny i piękny a nosi nawiększy nas skarb

Witam dziewczyny! przejzalam Wasze brzuszki i zatesknilam za swoim:-) Wszystkie sa super!!!!! A juz niedlugo beda super bobasy!!!

reklama
Do góry