reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Własnie wszyscy mi mówią że wielki jest i ze napewno urodze wczesniej.
Przytułam jakies 11kg... A szczerze to jem mniej niz przed ciążą :/
jak narazie czuje sie rewelacyjnie... Nic mnie nie boli żadnych skurczy przepowiadających ani nic... Pozyjemy zobaczymy. Napewno dam znać od razu :)

guinneska widzę że jeszcze na "stanie" masz rocznego bąbla ;-) ale będzie wesoło w domku jak jeszcze dwoje dojdzie ;-) brzusio fajny :-p
Pomyśleć że ja mam podobny w 35 tyg hihi

Buziaczkaa a ty nie masz przypadkiem bliźniąt ? :-D słodki brzuchol ale jakże duży ;-) gratuluję wytrzymałości w dźwiganiu:-p

Moja niuńka w brzusiu zaczyna atakować mój pępek, chyba bardzo jej się nie podoba że jest jeszcze wklęsły :-p poza tym zostawiła mi już drugą "pieczątkę" nad pępkiem... takie drobne siniaczki i pęknięte żyłki od tego wypina się malucha :-)

ale... ale... nie mam póki co nadal ani jednego rozstępa!! hmm może by tak zostało? :-D he he

NIE MAM BLIZNIĄT POD SERDUSZKIEM... CHOCIAZ FAJNIE BY BYŁO :)
GUINNESKA NO DUZY BRZUSIO.... DWÓJKA NARAZ - REWELACJA !! :) ZA JEDNYM ZAMACHEM :)

JA ROSTĘPY MAM I CIEKAWE JAK JA JE POZNIEJ ZNISZCZE :wściekła/y:

Super brzusie :-D Ja się muszę zmobilizować i swój wkleić, bo jest się już czym chwalić :D

Buziaczkaa faktycznie duży brzunio masz, ale taka Twoja uroda widocznie :tak:
Rozstępy ja tez mam, także sama nie jesteś ... :dry: Czasem jak patrze w lusterko i widzę te czerwone kreski, miejscami to nawet KRECHY (takie grube) to aż mi się słabo robi ... :eek:
Ale cóż, cierp ciało :sorry2: Ważne, żeby dzidziuś był zdrowiuteńki ! :-D
Tak w ogóle na kiedy masz termin, bo widzę, że chyba mamy przybliżone ... :-D

Butterfly
wow ! Zazdroszczę, że nie masz jeszcze rozstępów ! Może w ogóle Cię nie zaatakują ? :-D

:-D

Ostatnia edycja:
Butterfly- Sliczny brzusio

Buziaczkaa- Brzuszek faktycznie duzy jak na 32tc,( wedlug OM powinnysmy rodzic w tym samym czasie:)

Elizka nie zdazylam Ci jeszcze pogratulowac malenstwa:):)

reklama
Do góry