reklama
S
SugarbabyLove
Gość
dziewczyny śliczne brzuszki.. pochwale sie wiec moim dzisiejszym :-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
AGUS JAKA FAJNA PILECZKA , NO WOOOW NORMALNIE... NAPRAWDE CI WYSADZILO---> JAKA SLODZIUTKA ))!!!
SUGARBABYLOVE AHHH JAKA REZYDENCJA OGROMNA ;p
SUGARBABYLOVE AHHH JAKA REZYDENCJA OGROMNA ;p
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
To i ja sie pochwale
A TO MY DZISIAJ 27W2D.....
Moj Kochany Brzdąc :*:*
A TO MY DZISIAJ 27W2D.....
Moj Kochany Brzdąc :*:*
Ostatnia edycja:
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
+11kg jak do tej pory ...
artystka92
Fanka BB :)
aguś przepiękny brzuś taki krągły się zrobił i rośnie coraz bardziej Pięknie!
sugarbabylove nooo cudny! kochana rośniecie pięknie
jestesaniolkiem nie no kochana wymiatasz boski brzunio I chyba włoski obcięłaś Ślicznie wyglądasz!
Maureen ja mam +14kg ;p hehe troche sporo a tu do końca jeszcze 2 miesiące ;p
Justyna a Ty przytyłas 11 kg? GDZIE?! Wogóle nie widać, ślicznie wyglądasz. Coś mi się zdaje że synka masz! No kwitniejesz! Naprawde w szoku jestem co zdjęcie to piękniej wyglądasz ;**
jestesaniolkiem nie no kochana wymiatasz boski brzunio I chyba włoski obcięłaś Ślicznie wyglądasz!
Justyna a Ty przytyłas 11 kg? GDZIE?! Wogóle nie widać, ślicznie wyglądasz. Coś mi się zdaje że synka masz! No kwitniejesz! Naprawde w szoku jestem co zdjęcie to piękniej wyglądasz ;**
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
aguś przepiękny brzuś taki krągły się zrobił i rośnie coraz bardziej Pięknie!
ahhh Piekna jaka ty spostrzegawcza - wycieniowalam wloski i scielam grzywke ...
ty +14 kurcze wogole tego po tobie nie widac... przeciez ty taka laska szczupla i ładna...ze hej ;-)!!
no wlasnie tez nie wiem gdzie +11kg, dlatego szokuje mnie za kazdym razem ta wzrastajaca waga, bo niby gdzie mi ida te kg??...
a ty kiedy wrzucisz nam swoj brzucholek ??...
Ja wczoraj ważyłam się u położnej i mam naplusie 10 kg
I tak się zastanawiałam, czy to sporo, czy nie.. W poprzednich ciążach dużo przytyłam - 22 i 20 kg , a że jestem niewysoka ( 164 cm ) to brzuszki jak baloniki śmiesznie wyglądały, ech..
Teraz na pewno mam mniejszy brzuch i mam nadzieje, że nie osiągnę na końcu takiej wagi jak poprzednio
Wkleiłabym zdjęcie, ale coś mi nie wychodzi
I tak się zastanawiałam, czy to sporo, czy nie.. W poprzednich ciążach dużo przytyłam - 22 i 20 kg , a że jestem niewysoka ( 164 cm ) to brzuszki jak baloniki śmiesznie wyglądały, ech..
Teraz na pewno mam mniejszy brzuch i mam nadzieje, że nie osiągnę na końcu takiej wagi jak poprzednio
Wkleiłabym zdjęcie, ale coś mi nie wychodzi
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Maureen w okienku wiadomosci (czyli w tym w ktorym piszesz posta) masz taka hmmmm... agrafka, spinacz... nie wiem - w kazdym badz razie naciskasz to i w okienku ktory ci wyskoczy musisz wybrac zdj wyslac i zatwierdzic...
yyy sama malo zrozumialam z tego co napisalam ...
yyy sama malo zrozumialam z tego co napisalam ...