reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuchata galeria

oj dorotka 2 kilo nie dramat:) dramat bedzie na koniec ja w najlepszym wypadku będe ważyć 84 kilo!!!! kupiłam dzis krem na rozstępy gerbera mam nadzieje że przynajmniej moja skóra wyjdzie z tego bez szwanku... no trzeba spróbować w każdym razie:p

reklama
w sumie to nie przejmuje sie wcale,a nawet ciesze,bo jakies 1,5 miesiaca temu waga staneła mi i nic,dopiero teraz po swietach przytylam kg,no i z tego powodu jestem b.dumna,bo juz sie zastanawiałam czy ma dzidzia to wogole rosnie,no ale chyba tak,chociaz nie wierze w te przeliczniki,bo wg nich i rozmiaru maluszka na:-) usg kiedy bylam w 11 tyg to moj dzidzius powinien byc w 7,buziaczki

Jolu brzusio prześliczny.
Też taki chce!!!

A co do wagi - to ja ważę jakieś 100gr za dużo :-D Ale ja w ciągu dwóch tygodni od informacji o dwóch kreskach wróciłam do wagi (znaczy przytyłam dwa kilo). Przecież nie mogłam się dalej odchudzać :baffled:

efilo! jużniedługo będziesz miała brzusio śliczny :tak: masz na to pełną gwarancję hihihi:-D oj zajrzyjmy to w maju, porównamy wtedy nasz opinie o brzuszkach w upałach końca wiosny :DD

Jesteśmy w najlepszym położeniu ze wszystkich mam (no może majóweczki mają lepiej). Nie będziemy musiały chodzić w namiotach w środku zimu. A upału też raczej wyczerpującego przez ostatnie miesiące ciąży nie doświadczymy :-) A brzuszkami na ciepło będziemy mogły się chwalić wszem i wobec.
Za to dzidzie będą mieć cieplusio całe lato - dla takich maluszków akurat. Pamietam jak mi znajoma opowiadała że jak ona urodziła, to było lato stulecia i jej dzidzi nosiło jedynie pampersa. Na cokolwiek więcej było za gorąco :szok:

Nareszcie!!!
Mój Ukochany zrobił mi zdjęcie. Oto mój brzusio:

4b9e71ecf225ce46.jpg

Jaki piękny kształtny brzuszek!!!
Nie to co mój taki jakiś niewymiarowy i przesunięty na prawą stronę :zawstydzona/y:

piekne zdjęcie, na prawde i oswietlenie i wszystko:)) moje niestety komórką robione, no róznica niesamowita:)

reklama
Do góry