reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

Powiem jak to bylo u mnie...
Ja normalnie to nosilam B zawsze ale do samego porodu co niektore byly dobre i tak je sobie nosilam mimo ze urosly prawie o numer...Jak wyciagnelam poduszki bylo calkiem dobrze...Kupilam tylko jeden C rozmiar...

Ale jak urodzilam i zaczela sie produkcja na maxa to D byl za maly prawie!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

Myslalam ze dwa staniki do karmienia wystarcza-ale z moich balonow tak lalo sie mleko ze mimo tego ze mialam wkladnki mleko przeciekalo i stanik byl mokry...Wiec dwa staniki bylo mi za malo...Czasami w ciagu 3 godzin mialam dwa staniki do prania...:eek:
I w koncu sie wkurzylam i zaczelam ubierac stanik od stroju kapielowego...Mam taki co nie ma normalnych miseczek tylko jaknby takie trojkaty...I to byla rewelka bo nawet jak przecieklo to szybko przepralam a jak to lajkra szybko wyschla...Na noc tez taki ubieralam bo jak chcialam karmic to tylko cyk odkrylam cycka i mala juz pila...

Trudno w sumie cos doradzic...Bo na poczatku duze D ,potem po krotkim czasie laktacja sie unormowala i byly juz takie ladne C...

Na codzien wtedy juz tez normalnie na wyjscia zakladalam normalny stanik...Bo te dla kobiet karmiacych z deka dziwnie pod bluzka wygladaja...

reklama
dziewczyny wklejcie jakies fotki stanikow do karmienia bo ja widzialam tylko jeden typ i wydawal mi sie jakis babciny:-D :szok: :-D

Ja na razie pojde za rada Sorgi i sie wstrzymam ze stanikami do karmienia.
Bo to nie wiadomo jak ci te balony urosna...
Moja kolezanka to miala B przez caly czas ciazy - teraz to d i to duuuzzee.

Wiec, poczekam.

Kochasek dzieki! No faktycznie ten nie jest zly ale jak ja nie lubie takich zabudowanych stanikow:wściekła/y: Ja nie wiem jak ja zniose takie.... moze bede robic jak patrycja i nosic stroj kapielowy:-D

hmmm... myślę, że faktycznie będzie ciążko z niezabudowanymi... bo one wszystkie są takie, ale pomysł Patrycji nie jest zły:tak:

Ja kupiłam sobie póki co 2 staniki - obydwa z opcją "karmienia".
Przed ciążą bywałam u dobrej gorseciarki i dobrała mi rozmiar 70C. Teraz kupiłam rozmiar 75D (nie było 70) i jest idealny. Ale obawiam się, że na tym się nie skończy ;-) Zamierzam jeszcze kupić 2-3 sztuki ale już większe. Szkoda mi kasy na firmowe, więc kupuję na Allegro - ceny znacznie niższe niż w sklepach a towar ten sam (sprawdzałam). Tylko miseczka DD występuje jedynie przy 80... Będę musiała jakoś przeszywać...
Co do wklejonych przez Kachasek - nie polecam tego kolorowego. Kupiłam - jest dość sztywny i podrażnia sutki :baffled:

reklama
Esia dzięki za opinię tego kolorowego... i tak z kupnem chyba poczekam do porodu, a na 100% nie będę kupować na odległość (bluzka czy spodnie to co innego, ale stanika bym się bała kupić w ciemno)

Do góry