reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

wiesz co, nie wiem dlaczego ale zapomnialam o spodniczkach:-D Ostatnio mi sie przypomnialo i przerylam szafe, kilka z nich sie nie nadaje bo jakos tak odstaja a jak je spuszcze nizej to znow przod jest dluzszy niz tyl. jedna czy dwie sie nadaja ale znow w te bluzki co by do tego pasowaly juz sie nie mieszcze albo sa zbyt opiete i zle wygladam. Pozostaje mi chyba jedna czy dwie spodniczki i sukienka, wlasnie zastanawiam sie czy czasem sie w nia nie ubiore jutro do pracy. No i musze zobaczyc jakie maja spodniczki ciazowe w sklepie, tutaj z regoly ciuchy ciazowe sa brzydkie, takie jak na stara babe mi sie kojarza:-D albo typu safari a ja akurat sie tak nie ubieram.

reklama
a miescisz sie w swoje stare staniki? bo ja tylko chodze w jednym co mi najwygodniej a reszta mnie wkurza. Przed ciaza byly wygodne a teraz jakies takie... raz zalozylam do pracy i myslalam ze mnie cos trafi!:wściekła/y: Zastanawiam sie czy musze zaczac kupowac troche wieksze czy poczekac do po porodzie czy jak to najlepiej zrobic? Bo nie chce kupowac wielu bo szkoda kasy.

zawsze to jakaś odmiana, ja teraz bez auta to tylko na cieplo i wygode musze stawiac- na samiutki koniec z elegancją :wściekła/y:

ja na szczęście nie musiałam rezygnować z obcasów, bo na codzień i tak nie noszę
monia ja wszystkie (albo większość) spodnie muszę skracać, to może wyślę ci pościnane nogawki i sobie doszyjesz:laugh2:
dziewczyny brzuszki macie siuuuper, chociaż dorotko chyba faktycznie przed tą imprezką swój schowałaś:happy:

ja kupiłam jeden dobry, a drugi na zmianę mam z okresu przedciążowego ale troszku spasionego- wyjęłam poduszeczki i leży oraz trzyma jak ulał :) po porodzie ten co dokupiłam bede musiała odłożyć na półke bo się wcale do karmienia nie nadaje, ale wygoda jest nieoceniona- nie załuję choć tani nie był.

a moze wkleicie jakies fotki fajnych stanikow do karmienia i na teraz. Bo ja nawet nie wiem jakie ksztalty i fasony one powinny miec:zawstydzona/y:

Mi też został już jeden stanik do noszenia reszta jest za mała. Ostatnio chciałam kupić większy ale nie wiedziałam czy kupić normalny czy juz taki do karmienia. Może z tym do karmienia się wstrzymać, bo po porodzie jeszcze większe będą? Nie mogę się zdecydować i łażę w tym jednym.

pisalam juz gdzies o tym, żeby nie kupować staników dokarmienia przed porodem, doradzono mi w 2 sklepach i pocztałam też że kształt piersi sie całkowicie zmieni gdy gruczoły mleczne zaczną pracować pełną parą i to co kupimy teraz bedzie na tamten czas niewygodne...

reklama
No tak Sorga ale szkoda mi teraz kupować zwykły skoro mogę kupić ten do karmienia, a tak czy tak mogą byc większe ale nie muszą. A nóż widelec będą takie jak teraz to ten do karmienia będzie jak znalazł.

Do góry