reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

reklama
Monia nie masz się czym martwić. Na wątku głównym w wątku o nazwie "galeria brzuszków" swoję zdjęcie wkleiła Buba która przez całą ciążę przytyła 5 kg, a brzuszek miała taki ja mam teraz! Za to urodziła dziecko (nie pamiętam jakiej płci, ale chyba chłopczyk) który ważył prawie 4 kg, więc na prawdę nie masz powodów do obaw. Każda z nas ma inną figurę i nie masz sie co sugerować naszymi brzuszkami, Twój może zacząć wychodzić dopiero pod koniec 7 miesiąca i nagle z dnia na dzień zrobi się ogromny, zobaczysz :-).

Dzieki KOTEK! Ja jakos tak od zeszlego weekendu widze ze podrosl i ludzie zaczynaja zauwazac, chyba ze ubiore sie w cos co kamuflazuje:-D ja wiem ze kazdy pokazuje inaczej. Nizsze osoby maja wiekszy i szyciej niz wyzsze ale tez maja wieksze sklonnosci do popekania wiec roznie to z tym jest. Ja zaczynam sie czasem czuc jak slonica zwlaszcza po jedzeniu albo jak musze wysiasc z mojego niziutkiego autka:-D A jak mam szpilki na nogach to juz w ogole byscie sie usmialy jak sie gramole:szok: :-D

monia ja z obcasów musiałan na początku ciąży zrezygnować, aże żadnych płaskich butów, oprócz sportowych i glanów nie posiadałam, musiałam się zaopatrzyć w dwie zimowe pary, teraz na wiosne jeszcze z jedną i oby wytrzymały do lata bo po porodzie wracam do wysokich a te chowam głęboko w szafie.

Sorga ja mam i takie i takie buty choc wole eleganckie na obcasie:-)
jedyne co to ze mam dlugie nogi to nigdzie nie ma na mnie ciazowych spodni. A jak juz znajde to sa za duze w biodrach bo ja w tylku nic nie przytylam wiec musze miec malutkie a dlugie. No a takich nigdzie nie ma wiec musze nosic spodnie raczej dresowe. no a wiadomo ze do dresu nie zalozysz korkow wiec dresik i adidasy sa u mnie na porzadku dziennym. jedynie co to kupilam w zeszla sobote zwykle jinsy o rozmiar wieksze i sa niziutkie biodrowki i nawet na mnie pasuja:-) tylko jak siedze to rozpinam je by sie nie wpijaly bo to boli. Ale jak na stojaco to sa super!:-) I dlatego mialam wreszcie okazje ubrac sie w miare elegancko. No bo wiesz dla mnie teraz jinsy i obcasy to szczyt elegancji w porownaniu z dresem:-D

reklama
mnia a spódniczek nie nosisz? ja mam dwie elasytczne takie z czasów przedciążowych, jedna typowo ciążową i jedna sukienkę do na którą ubieram bluzkę i jest też ładnie, bo nóżki mam jescze zgrabne w miarę, choć na wysokim obcasie wyglądają zgrabniej :p

Do góry