reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

reklama
Monika klikasz na odpowiedz
zjezdzasz w dol strony i w opcjach dodatkowych masz zarządzaj zalącznikami
klikasz
otwiera sie okno wyslij plik z twojego kompka i klikasz przeglądaj
wrzucasz fotke
najezdzasz na bok stronki tam masz wyslij
i na sam koniec-zatwierdz odpowiedz:tak:
dasz rade:-D

hehehe, nie mów, że to takie proste
ja to myślałam, że to very skomplikowany proces :tak:
Jutro zrobie nowe zdjęcie brzuchacza, albo mąż mi zrobi to spróbuje wkleić. Dzięki za pomoc.

Nadal czekamy na was:-) a póki co ja swój folder aktualizuje co tydzień więc i wam świerza fotkę z 27 tygodnia wklejam :p

reklama
Do góry