reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuchata galeria

reklama
ale jestescie kochane dziewczyny:-) Ja teraz siedze w pracy bo u mnie zupelnie inne godziny niz u was wiec najwyzej wieczorkiem z domku. Albo najlepiej jak bedzie watek zamkniety;-) Ale co myslicie wasze brzusia tez wygladaja wieksze na fotkach czy nie??

Hej dziewczyny, jestem w szoku:szok: :-D takie ladne brzuszki macie. Ja chyba mam ciut wiekszy ale moze mi sie zdaje, bo ostatnio sie czuje jak maly slonik:-D Jak moj mezus wroci z pracy to mi trzasnie fotke to sie dolacze do grona :tak: Poza tym jutro mam badanie USG i pewnie mi dadza nowe fotki Alusi to tez wkleje. buziaki

czekamy, czekamy:DD na pewno masz brzusio właściwych rozmiarów monia:) jak chcesz to wezmiemy poprawke na to że w rzeczywistości jest mniejszy :tak:

Monia - nie masz sie co przejmowac ... na zdjeciu wychodza wieksze niz w rzeczywistosci ;-)

No chyba...

moj to tez najwiekszy nie jest. Wiec, nie krepuj sie. Ja sie zreszta od dlugiego czasu przmierzam na fotke (musze mojej mamusi wyslac), wiec dobrze ze mnie mobilizujecie dziewczynki!

Ja tam sie pocieszam tym co mi pani doktor mowi, ze jestem wysoka czyli dzidzia ma wiecej miejsca zanim sie wypchnie ze tak powiem a poza tym mam ladne miesnie brzucha i trzymaja dzidzie:-D :-D Ale i tak bym chciala by byl wiekszy bo nawet w ciazy nie wygladam. Dzis w pracy kumpelka sie zapytala czy jestem w ciazy i jak jej powiedzialam ze 6 miesiac to az sie zachlysnela:-D no ale na zdjeciach mam duzy bebeszek hihi Same zobaczycie:tak:

Anni ja fotki w domku mam, tylko jakos tak sie wsydze je tu ujawnic zwlaszcza ze kazdy moze je ogladac:zawstydzona/y:
kurcze moze jednak poczekam az bedzie watek zamkniety?1 Nie obrazicie sie nie????;-)

Monia-ciesz sie ze nie masz takiego bebna przed soba, szybciej wrocisz do starej kondycji. Ja sie troche martwie ze za duza juz jestem a to dopiero 6 miesiac, co to bedzie w 9...no i boje sie ze popeka mi skora wiec zaczelam sie smarowac kremem na rozstepy choc jeszcze ich nie mam, oby nie przyszly.

reklama
Do góry