reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuchata galeria

reklama
dziewczyny juz nic nie wklejajcie bo wy macie wielkie brzuszki a moj sie przy was chowa i az mi smutno:-(

1.to ja wychodząc na imprezke tydz temu
2. brzusio w kuchni przed sniadankiem,chyba z poniedzialku

Blanes fotka superowa
Kachasek mama laseczka

ESIA CZEKAMY CIERPLIWIE NA tWOJA FOTKE

Dorotka sliczne fotki! Brzusio masz ksztaltny jak moj:-) :-) tylko ze moj mniejszy jest!

w sumie to miedzy 5 a 6 kg,przed ciązą przy wzroscie 169,wazylam 57kg,teraz waze w ciuchach i butach okolo 65 kg ,tyle ze trzeba odjąc 1kg conajmniej na kozaki i ciuchy,narazie niezle,ale brzucho wystający

powiem mezowi zeby zrobil fotke z daleka i bokiem to zobaczycie jaki odstający

a u Ciebie jak przytylas troszke:-D

dziewczyny czy wam na zdjeciu brzuch wychodzi wiekszy niz w rzeczywistosci??? ja tak mam i nie wiem dlaczego bo nigdy nie wychodzilam grubiej na zdjeciach a teraz tez nie grubiej ale brzuch wiekszy wyglada...

reklama
dorotka na tym imprezowym ja żadnego brzucha nie widze ale śniadaniowy wygląda superfajosko:) no i kolejna sliczna przysżła mama sie ujawniła:)

Do góry