reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brak akcji serduszka

Dziewczyny łyżeczkowanie miałam w piątek i w poniedziałek i wtorek krwawienia nie było tylko żółte upławy,ginekolog napisał ze to jest okej ale dziś znowu zaczęłam krwawić i ciagle czuje dyskomfort w okolicy lewego jajnika +ból piersi…bardzo mnie to martwi a usg dopiero w piątek ☹️

reklama
Łyżeczkowanie to operacja, wszystko musi się zagoić, odpoczywaj, leż i nie przemęczaj się, z każdym dniem powinno być tylko lepiej. Piersi również przestaną boleć, na wszystko potrzeba czasu. Trzymaj się kochana.

Łyżeczkowanie to zabieg, operację ma się jaj jajowód pęka przy ciąży pozamacicznej 👍

Byłam dziś na kontroli i lekarz podejrzewa zasniad bo beta miała w poniedziałek wynik 8 tys a w piątek (przed łyżeczkowanie 30tys) wiec mimo obumarcia płodu rosła…usg Ok i teraz strasznie się martwię

Byłam dziś na kontroli i lekarz podejrzewa zasniad bo beta miała w poniedziałek wynik 8 tys a w piątek (przed łyżeczkowanie 30tys) wiec mimo obumarcia płodu rosła…usg Ok i teraz strasznie się martwię

A jaka beta jest teraz?
Wyniki histopatologiczne po łyżeczkowaniu powinny dać odpowiedź.
Ale beta może rosnąć pomimo obumarcia płodu więc nie jest to jednoznaczne.
Warto oznaczyć bete po łyżeczkowaniu

reklama
Nie robiłam bety po łyżeczkowaniu bo nikt mnie nie naprowadził do czasu dzisiejszej kontroli
A jaka beta jest teraz?
Wyniki histopatologiczne po łyżeczkowaniu powinny dać odpowiedź.
Ale beta może rosnąć pomimo obumarcia płodu więc nie jest to jednoznaczne.
Warto oznaczyć bete po łyżeczkowaniu

Do góry