Kylyyy1408
Fanka BB :)
@Klaudia246 jak sytuacja ? Badalas betę dziś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam na usg potwierdzic i dziś to już wgl chora akcja…okazało się ze płód wypada na równo 6tc a cała jego otoczka to jest jakiś obrzęk a serca jak nie widać było wczoraj tak i dziś… już nie wiem co myśleć,dostałam tabletkę na otworzenie szyjki ale po tym usg mametlik w głowie@Klaudia246 jak sytuacja ? Badalas betę dziś ?
Byłam na usg potwierdzic i dziś to już wgl chora akcja…okazało się ze płód wypada na równo 6tc a cała jego otoczka to jest jakiś obrzęk a serca jak nie widać było wczoraj tak i dziś… już nie wiem co myśleć,dostałam tabletkę na otworzenie szyjki ale po tym usg mametlik w głowie
Byłam na usg potwierdzic i dziś to już wgl chora akcja…okazało się ze płód wypada na równo 6tc a cała jego otoczka to jest jakiś obrzęk a serca jak nie widać było wczoraj tak i dziś… już nie wiem co myśleć,dostałam tabletkę na otworzenie szyjki ale po tym usg mametlik w głowie
Tak bardzo mi przykro. Jednak wyglada mi to wlasnie na obumarcie.. Ale dostałaś tabletki i masz czekać w domu ? Czy zgłosić się do szpitala ?Byłam na usg potwierdzic i dziś to już wgl chora akcja…okazało się ze płód wypada na równo 6tc a cała jego otoczka to jest jakiś obrzęk a serca jak nie widać było wczoraj tak i dziś… już nie wiem co myśleć,dostałam tabletkę na otworzenie szyjki ale po tym usg mametlik w głowie
Rozumiem, postaraj się jakoś trzymać, jesteśmy z Tobą. Dasz radę, choć teraz może wydawać się to nierealne, dasz radęMam wziąć rano jedna i o 7 zgłosić się do szpitala na łyżeczkowanie
Wiecie może ile może utrzymywać się ból piersi po poronieniu?caly czas czuje jak mnie bolą a podobno objawy ciąży mijają bardzo szybko
Co u Ciebie kochana ?Wiecie może ile może utrzymywać się ból piersi po poronieniu?caly czas czuje jak mnie bolą a podobno objawy ciąży mijają bardzo szybko