MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a co jest u was powodem niepłodności?A po za tym nie każdy jest taki doświadczony w tych sprawach my się staramy o pierwsze dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co jest u was powodem niepłodności?A po za tym nie każdy jest taki doświadczony w tych sprawach my się staramy o pierwsze dziecko
Mąż ma słabe nasieniea co jest u was powodem niepłodności?
I ja mam no od urodzenia taka wadę dwie macicę ale wszystko jest drożne i wporzadku i lekarz powiedziała że mam szanse na zajście w ciążę i donoszenieMąż ma słabe nasienie
Bardzo zabawneZapal se na odstresowanie![]()
TakRzuciłam w jeden dzień, więc tak – to jest bardzo łatwe. Wystarczy nie palić.
No on ma problem ciężko mu żucic a przy zucaniu jest nerwowyI nadal pali![]()
słabe to znaczy jakie wyniki?Mąż ma słabe nasienie
jak to wszystko czytam, tę beztroskę, ten brak refleksji, te wymówki, to nie powiem co mnie strzela.I nadal pali![]()
Ale po co strzelać?jak to wszystko czytam, tę beztroskę, ten brak refleksji, te wymówki, to nie powiem co mnie strzela.