S
starająca się o dziecko
Gość
Zrobiłam test z krwi powinien za kilka godzin wynik byćNo ja owulację miałam tydzień temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobiłam test z krwi powinien za kilka godzin wynik byćNo ja owulację miałam tydzień temu
Jeżeli inseminację miałaś tydzień temu to za wcześnie na jakiekolwiek badania. Nikt Ci nie mówił,żeby betę zrobić dopiero po 14 dniach? Miałaś zastrzyk Ovitrelle?Zrobiłam test z krwi powinien za kilka godzin wynik być
Tak miałamJeżeli inseminację miałaś tydzień temu to za wcześnie na jakiekolwiek badania. Nikt Ci nie mówił,żeby betę zrobić dopiero po 14 dniach? Miałaś zastrzyk Ovitrelle?
No ja owulację miałam tydzień temu
To beta może wyjść pozytywna po zastrzyku. On utrzymuje się 10-12 dni we krwi. Więc czekaj cierpliwie te 14 dni i dopiero zrób betę.Tak miałam
Czemu nie założysz sobie swojego wątku tylko piszesz pod postami nie dotyczącymi inseminacji?Zrobiłam test z krwi powinien za kilka godzin wynik być
Czyli dlatego miałaś pozytywny testTak miałam
Pewnie tak bo test strumieniowy wyszedł pizytywnyCzyli dlatego miałaś pozytywny test
Papierosów już nie palęCzemu nie założysz sobie swojego wątku tylko piszesz pod postami nie dotyczącymi inseminacji?
Starasz się trzy lata, jesteś pod opieką kliniki i nie wiesz jak wygląda proces zaplodnienia? I kiedy w ogóle test powinno się zrobić? A kiedy robienie bety mija się z celem? Nie wiesz jakie leki (ovitrelle, luteina, duphaston) mają skutki uboczne i jak wpływają na robione testy? I jeszcze na dodatek palisz papierosy? Polecam najpierw doedukować się z procesów rozrodczych i procedur wspomaganego rozrodu. Będzie Ci łatwiej zrozumieć co się dzieje i kiedy testować. Powodzenia !
A na początku staraliśmy się rok naturalnie ale nie wychodziło i wtedy do kliniki się zapisalismyPapierosów już nie palę