MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a co jest u was powodem niepłodności?A po za tym nie każdy jest taki doświadczony w tych sprawach my się staramy o pierwsze dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co jest u was powodem niepłodności?A po za tym nie każdy jest taki doświadczony w tych sprawach my się staramy o pierwsze dziecko
Mąż ma słabe nasieniea co jest u was powodem niepłodności?
I ja mam no od urodzenia taka wadę dwie macicę ale wszystko jest drożne i wporzadku i lekarz powiedziała że mam szanse na zajście w ciążę i donoszenieMąż ma słabe nasienie
Bardzo zabawneZapal se na odstresowanie
TakRzuciłam w jeden dzień, więc tak – to jest bardzo łatwe. Wystarczy nie palić.
Mąż ma słabe nasienie
No on ma problem ciężko mu żucic a przy zucaniu jest nerwowyI nadal pali
słabe to znaczy jakie wyniki?Mąż ma słabe nasienie
jak to wszystko czytam, tę beztroskę, ten brak refleksji, te wymówki, to nie powiem co mnie strzela.I nadal pali
Ale po co strzelać? w sensie to oni wydadzą bez sensu kupę hajsu za swoją głupotę, ich biznes, że sami siebie bojkotują w staraniach.jak to wszystko czytam, tę beztroskę, ten brak refleksji, te wymówki, to nie powiem co mnie strzela.