reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

no Ty tez jak masz okazje odpoczywaj, i przez jakis glopkow w urzedzie masz bol glowy bo owymysla jakies bzdury i tak wasnie jest czlowiek sie zamartwia jak to bedzie! ach szkoda gadac. Moze jeszcze sie cos wyjasni i w pospiechu cos zlepoliczyli, bedzie dobrze!

reklama
no Ty tez jak masz okazje odpoczywaj, i przez jakis glopkow w urzedzie masz bol glowy bo owymysla jakies bzdury i tak wasnie jest czlowiek sie zamartwia jak to bedzie! ach szkoda gadac. Moze jeszcze sie cos wyjasni i w pospiechu cos zlepoliczyli, bedzie dobrze!

heh znajac moje szczescie to dobrze nie bedzie no ale coz zycie idzie dalej wiec... czasami tak bywa raz z gorki raz pod... szkoda tylko ze ostatnio jest tylko pod... ;)

poza tym wiesz swieta ida i tak humorek z dnia na dzien coraz gorszy... jak to na swieta z dala od rodziny.... ehhhh

wiem co to znaczy bez rodziny na swieta, tez tak mialam jak bylam za granica. Jest przykro ale coz im tez napewno jest smutno ze Ciebie nie ma. Ach z ta gorka tak wlasnie jest moi rodzice ciagle maja pod szkoda gadac, mam nadzieje ze sie polepszy. Trzymaj sie cieplutko.

wiem co to znaczy bez rodziny na swieta, tez tak mialam jak bylam za granica. Jest przykro ale coz im tez napewno jest smutno ze Ciebie nie ma. Ach z ta gorka tak wlasnie jest moi rodzice ciagle maja pod szkoda gadac, mam nadzieje ze sie polepszy. Trzymaj sie cieplutko.

dziekuje :)

uciekam pomalutku :)

mam nadzieje ze spotkamy sie tu jutro :)

a wy odpoczywajcie cumolki ;)

Witaj Rudzia ja dopiero mam czas na neta po poludniu musialam jechac do lekarza po L4 i nie dawno wrocilam jestem padnieta a jutro musze jechac na wyniki mocz i morfo. pozniej do salonu w ktorym pracowalam i do ZUSu a po poludniu po recepte dolekarza na paski bo moja diabetolog zle mi wypisala. az sie boje jutrzejszego dnia padne jak kawka!

reklama
Cześć Dziewczyny!:-D Żyję żyję!:-D ale ta przeprowadzka wysysa ze mnie resztkę sił:-( jeszcze w łazience muszą coś poprawiać bo fachowcy spier*olili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tak mi się to ciągnie:-( jeszcze w sobote mam zaliczenie na uczelni:-( obiecuje odezwę się w niedziele:-) a jak się czujecie?:-)

Do góry