reklama
ach rudzia widzisz znalazlam Cie- zapomnialas o nas:---( dawno nie wpadalas na forum.
witaj kochana
ja was podczytuje i jestem z wami duchem
ilo widzec ze ktos pamieta jeszcze o mnie
kazimiera1987
Fanka BB :)
Dzien Dobry u mnie weekend spokojnie. Dzisiaj dopadlo mnie takie zmeczenie brzuch mi twardnieje, teraz zaczeło mi sie krecic w glowie, w sobote tak mnie krocze bolalo jakby ktos mnie kopnal i maly jakby chcial wyjsc, jak chodze macica kluje, nie wiem jak wygladaja skurcze bo to moja pierwsza ciaza, a jak ja je mam dobrze ze niedlugo wizyta u gin mam nadzieje ze dotrwam
Rudzia jak u Ciebie dziasla juz jest ok?
Dzien Dobry u mnie weekend spokojnie. Dzisiaj dopadlo mnie takie zmeczenie brzuch mi twardnieje, teraz zaczeło mi sie krecic w glowie, w sobote tak mnie krocze bolalo jakby ktos mnie kopnal i maly jakby chcial wyjsc, jak chodze macica kluje, nie wiem jak wygladaja skurcze bo to moja pierwsza ciaza, a jak ja je mam dobrze ze niedlugo wizyta u gin mam nadzieje ze dotrwam
a narazie to bez zmian.... u mnie jak zawsze pod gorke i niekonczace sie klopoty wiec.... na sama mysl dzis to mi wszystkie bolaczki przeszly i mam ochote wyc do ksiezyca ;(
kazimiera1987
Fanka BB :)
czasem wlasnie tak jest ze wszystko sie wali na raz, a moze zrobi Ci sie lepiej jak powyjesz bedzie dobrze, pamietaj ze dzidzia wszystko czuje! nie martw sie za bardzo! ja polozylam sie do lozka bo cos w glowie mi sie kreci.
czasem wlasnie tak jest ze wszystko sie wali na raz, a moze zrobi Ci sie lepiej jak powyjesz bedzie dobrze, pamietaj ze dzidzia wszystko czuje! nie martw sie za bardzo! ja polozylam sie do lozka bo cos w glowie mi sie kreci.
dziekuje ..... kochana jestes.... a tu szkoda gadac.... dostalam dzis list ze cosik nie zgadza sie z kasa i z zeznaniem ktore skladalismy.... wychodzi na to ze bedziemy musieli oddac spora sume .... ale jakos mi sie wierzyc nie chce zebym ja taki bladpopelnila wydaje mi sie ze to oni cosik zle obliczyli a ze sie malo na tym znam to kiedy przyszla ecyzja i kasie to nie zwrocilam na to uwagi.... no ale coz zycie.... oddac bedzie trzeba i tyle ;(
reklama
odpoczywaj przyda sie wam.... moj maly tak szaleje w brzuszku ze juz nie wiem jak siedziec drugi gania po calej chacie jak wichura