regularneZależy jak masz regularne cykle ,bo jeśli regularne to trochę lipa może być, za mała według mnie ,chyba że masz nieregularne cykle
reklama
Hej, jestem tu nowa
ja miałam @ 25.04, test zrobiłam dopiero 5 czerwca, ponieważ mam tak nieregularne cykle, że po prostu się nie spodziewałam. planujemy, przez 3 miesiące równałam cykle duphastonem, ale nic nie wychodziło, przez koronę nie poszłam do ginekologa po kolejne opakowania. myślałam, że właśnie przez to znów rozjeżdżają mi się okresy, ale coś mnie tknęło i 14 po spodziewanej @ ujrzałam dwie kreski. poszłam do ginekologa, na USG nic się nie pokazało, ale powiedział, że być może owulacja przesunęła się nawet o 2 tygodnie i kazał przyjść za tydzień. co sądzicie?
ja miałam @ 25.04, test zrobiłam dopiero 5 czerwca, ponieważ mam tak nieregularne cykle, że po prostu się nie spodziewałam. planujemy, przez 3 miesiące równałam cykle duphastonem, ale nic nie wychodziło, przez koronę nie poszłam do ginekologa po kolejne opakowania. myślałam, że właśnie przez to znów rozjeżdżają mi się okresy, ale coś mnie tknęło i 14 po spodziewanej @ ujrzałam dwie kreski. poszłam do ginekologa, na USG nic się nie pokazało, ale powiedział, że być może owulacja przesunęła się nawet o 2 tygodnie i kazał przyjść za tydzień. co sądzicie?
Fado123
Fanka BB :)
A czy miałaś kiedyś monitoring owulacji ??? Może u Ciebie jest później, i to jeszcze nic straconego ,sprawdź przyrost po 48 hregularne
nigdy nie miałam monitoringu bo nigdy nic mnie nie niepokoilo. Cykle regularne, z córką zaskoczyło w pierwszym cyklu starań, ciąża wzorowa, chociaż na końcu nagłe cc. Teraz też pierwszy cykl i coś zaskoczylo, ale mam obawy, co..A czy miałaś kiedyś monitoring owulacji ??? Może u Ciebie jest później, i to jeszcze nic straconego ,sprawdź przyrost po 48 h
TakaJa1020
Fanka BB :)
ja widzę na facelle cien kreskiw tym pierwszym teście widac cień, na pinku nie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Beta niska, ale sprawdź przyrost, bo mogłaś mieć po prostu później owulację.
reklama
Podziel się: