reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

a dziekuje za zaproszenie, ja chetnie bym jeszcze popracowala ale nie za takie pieniadze jak on mi placil, zreszta draznily mnie juz zapachy farb i robilo mi sie slabo, wiec maz widzac co sie dzieje kazal mi isc na L4. Juz bym nie miala sil stac, chociaz mam jej dosyc w dzien wyszukuje sobie zajec a pozniej padam wieczorem, teraz prawa dlon a dokladnie palce dretwieja mi i to tak mama przez caly dzien takie dziwne uczucie jakby mi porazilo koncówki palców. Nie wiem co to moze byc krew nie doplywa czy co? musze zapytac sie lekarza jak bede ale to dopiero 7 grudnia.

tym tez sie nie denerwuj ja w pierwszej ciazy mialam to samo dodatkowo strasznie bolaly mnie nadgarsktki czasami jak cos nioslam to potrafilam upuscic bo nie mialam czucia.... to normalne z tych dziwnych ciazowych obiawow.... teraz mam to samo jeszcze tak nie boli ale czuje ze lewy nadgarstek powoli mi wysiada....;) tozupelnie normalne :)

reklama
ja i tak nie mama co narzekac jak czasem czytam jak inne kobiety maja problemy az mi ich tak szkoda, u mnie wykryli cukrzyce ciazowa to tyle z dolegliwosci powazniejszych. Tak to nie mama co narzekac ciaza dobrze przebiega maluszek zdrowy roznie mi maly klocus bo jak bylam w 33tc to wazyl 2412g wazne by byl zdrowy. Moj m bardzo chcial coreczke bo niby wesz corunia tatunia a synek mamusi hihi smial sie z tego ale oczywiscie cieszy sie z synka juz mowi ze korki widzial na usg, moj m jest pilkarzem i synek tez pewnie bedzie ;) Tak w duchu wiedzialam ze bedzie synek bo po pierwsze strasznie mialam ochote na piwo, to typowo meskie, kopal mnie strasznie w lewe zebra, a na dodatek tego m wymyslil imie najpierw dla chlopaka a dla dziewczyny juz nie wiec nie musielismy sie wysliac bo bedzie synek Alanek.
A u Ciebie chyba też synek jak dobrze pamietam? jak nie to przepraszam;)

ja i tak nie mama co narzekac jak czasem czytam jak inne kobiety maja problemy az mi ich tak szkoda, u mnie wykryli cukrzyce ciazowa to tyle z dolegliwosci powazniejszych. Tak to nie mama co narzekac ciaza dobrze przebiega maluszek zdrowy roznie mi maly klocus bo jak bylam w 33tc to wazyl 2412g wazne by byl zdrowy. Moj m bardzo chcial coreczke bo niby wesz corunia tatunia a synek mamusi hihi smial sie z tego ale oczywiscie cieszy sie z synka juz mowi ze korki widzial na usg, moj m jest pilkarzem i synek tez pewnie bedzie ;) Tak w duchu wiedzialam ze bedzie synek bo po pierwsze strasznie mialam ochote na piwo, to typowo meskie, kopal mnie strasznie w lewe zebra, a na dodatek tego m wymyslil imie najpierw dla chlopaka a dla dziewczyny juz nie wiec nie musielismy sie wysliac bo bedzie synek Alanek.
A u Ciebie chyba też synek jak dobrze pamietam? jak nie to przepraszam;)

tak u mnie Franek sie chowa w brzuszku :):):) bardzo chcialam pocichutku zeby byla dziewczynka dla odmiany taka mamusiowa bo w naszym przypadku to jest synek tatusia :):):) no ale moze nastepnym razem :):)
Kacper jak sie urodzil to mial 3950 :):):)

no to ładnie wazyl, dla mnie pierwsze nie wazne co bedzie wazne by byl zdrowy. Ja bede leciec bo musze jakis obiadek ugotowac maz zaraz wraca a ja puste gary hihihi milego dzionka papa

no chwila wytchnienia, moj m oglada jakis mecz a maly chyba go slyszy bo reowlucje w brzuchu mi robi i cisnie sie chyba na swiat bo tak napiera na szyjke ze chwilami to az podskakuje. Niech jeszcze posiedzi chociaz do 1 stycznia ;) bo inaczej do siebie bedzie mial pretensje jak urodzi sie w grudniu ze tak mu spieszno bylo hihihhi niby powinien miec mniej teraz miejsca a buszuje mi brzuszku straszecznie. Pilkarz chyba rosnie po tatusiu ludzie ja zwarjuje z dwoma pilkarzami hihiihih

witaj rudzia ja tylko na chwilke sie przywitac dzisiaj nie mialam czasu na neta a teraz nie mam juz na nic ochoty:( facet to wie jak w.....wić kobiete szkoda gadac do jutra pa pa

reklama
Do góry