reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
witam dziewczyny jednak jestem w ciąży jestem taka szczęsiwa :-)w 6 tygodniu :) już się nie moge doczekać powrotu do kraju ale to dopiero styczeń luty mam nadzieje ze mi to szybko zleci a smaki to mam na kwasne ostatnio z robiłam zupe ogórkową siostrze i szwagrowi to na samych ogórkach hehe mi smakowałam czyżby chłopiec jak myslicie ? :-)

wczoraj test wynik negatywny dzis przyszła wredna @ co jest ze mna nie tak jestem młoda zdrowa nie mniałam nigdy problemów z zdrowiem i juz 3 miesiac nie moge zajsc kochamy sie w miarw czesto jakie to zycie jest niesprawiedliwe ludzie ot tak se wpadaja i dla nich to klopot nawet duzo o tym zeby zajsc nie myslalam nie stresowalam sie i co i :no::-(

samych ogórkach hehe mi smakowałam czyżby chłopiec jak myslicie ? :-)
To co jesz nie ma nic wspólnego z płcią;-)
i juz 3 miesiac nie moge zajsc kochamy sie w miarw czesto jakie to zycie jest niesprawiedliwe ludzie ot tak se wpadaja i dla nich to klopot nawet duzo o tym zeby zajsc nie myslalam nie stresowalam sie i co i :no::-(
Niektórzy od tak wpadają, a inni starają się latami.
3 miesiące to nie jest tragedia.

Poza tym oglny stan zdrowia nie ma nic dorzeczy, bo możesz mieć problemy np. z hormonami, z brakiem owulacji, z drożnością jajowodw itd.
Idź do lekarza i nich Cię przebada........
Niech sprawdzi czy i kiedy masz owulację, bo wcale nie jest powiedzuane, że w połowie cyklu.
I nie załamuj się po 3 miesiącach nieudanych prób;-)

wczoraj test wynik negatywny dzis przyszła wredna @ co jest ze mna nie tak jestem młoda zdrowa nie mniałam nigdy problemów z zdrowiem i juz 3 miesiac nie moge zajsc kochamy sie w miarw czesto jakie to zycie jest niesprawiedliwe ludzie ot tak se wpadaja i dla nich to klopot nawet duzo o tym zeby zajsc nie myslalam nie stresowalam sie i co i :no::-(

Moja droga ja się starałam rok i nic.Jak już przestałam zupełnie o tym myśleć i pogodziłam się z tym,że to nie mój czas to na teście wyszły dwie kreseczki:tak::tak::tak:Pamiętaj - połowa sukcesu to pozytywne myslenie.Uda się na pewno, tylko musisz dać sobie czas.

kochana wszystko tkwi w tym by sie nie starac, jak usilnie sie starasz to twoj mozg blokuje cos tam i nigdy nie wychodzi.......

Cześć Dziewczyny :) co tam u Was?? dawno mnie tu nie było...ale już będę zaglądać do Was...miałam pewnien problem i nie mogłam przez to tu zaglądać :( ... już jest lepiej :) pozdrawiam Was wszystkie i lece do pracki. buzi :*:tak:

reklama
Do góry