reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
mozecie mnie zlinczowac bo to moja pierwsza ciaza, ale ja czuje juz takie mocniejsze smyranie od 4 dni, zwlaszcza wieczorkiem....
eeee tam - czekac na kopa, a to smyru zaliczam do motylkow.....

ale szczerze to dziwne uczucie czuc cos tam gdzie sie wczesniej nic nie czulo.... i mysl ze masz tam takiego maciupenkiego czlowieczka!!

Nie wiem jak was , ale mnnie to zaczelo przerazac, to tak jak sprobowac pomiescic caly wszechswiat w glowie - probowalyscie??!!

a coz tu tak posto???
wie ktos co sie dzieje z Parycja??? dawno jej tu nie widzialam... mam nadzieje ze z nia i bablem wszytsko jest ok...

pinakolada czekam na twoje wiadomosci mam nadzieje ze chociaz nas podgladasz.. jakby co pisz na pw....

a coz tu tak posto???
wie ktos co sie dzieje z Parycja??? dawno jej tu nie widzialam... mam nadzieje ze z nia i bablem wszytsko jest ok...

pinakolada czekam na twoje wiadomosci mam nadzieje ze chociaz nas podgladasz.. jakby co pisz na pw....
Żyję:-) Ale tak mnie plecy bolą że żadko siedzę na internecie:-( nie da się wysiedzieć:-( a mały tak kopie że 24h mam zgagę:-( A co u Ciebie?;-)

a ja ci Pati zazdroszcze :)...
Dlaczego?:-) Że kopie?:-) Spokojnie jeszcze Ci Twój maluszek tak da popalić że będziesz tęsknić za delikatnymi ruchami:sorry: Pamiętam jak się modliłam żeby się częściej ruszał, no i sobie wyprosiłam bez przerwy kopie, rano mam pobudkę bo głodny albo tak w pęcherz kopnie że lecę do łazienki:zawstydzona/y: a jak zjem to 10 minut spokoju i dalej:sorry: co będzie jak się urodzi???:szok::szok::szok:

Żyję:-) Ale tak mnie plecy bolą że żadko siedzę na internecie:-( nie da się wysiedzieć:-( a mały tak kopie że 24h mam zgagę:-( A co u Ciebie?;-)

ciesze sie ze wszytsko jest ok :)

oj ja zgage mialam od 8 miesiaca okropna... wiem co to znaczy czesto mi sie ulewalo jak cos zjadlam... wszystkie kwasy zamiast w zoladku mialam w gardle... jedz renni mozna go brac w ciazy mi bardzo pomagal... do dzis zostal mi zapas ;) mam nadzieje ze tym razem mnie to ominie :)

a u mnie wszytsko wporzadku :) pomalutku rosne ale nie za wiele mam nadzieje ze jeszcze troche i wkoncu mi brzusio wyskoczy :)

ahhh a jednak ci zazdroszcze :D.....
domyslam sie ze tragedia ogolnie ale to takie slodkie :-D:-D:-D....
a ja musze jeszcze czekac i czekac....
tyle bym oddala by juz rodzic i miec ta ciaze "z glowy "... mi tam wszystkie dolegliwosci strasznie juz teraz dokuczaja a co pozniej...

Dlaczego?:-) Że kopie?:-) Spokojnie jeszcze Ci Twój maluszek tak da popalić że będziesz tęsknić za delikatnymi ruchami:sorry: Pamiętam jak się modliłam żeby się częściej ruszał, no i sobie wyprosiłam bez przerwy kopie, rano mam pobudkę bo głodny albo tak w pęcherz kopnie że lecę do łazienki:zawstydzona/y: a jak zjem to 10 minut spokoju i dalej:sorry: co będzie jak się urodzi???:szok::szok::szok:

kochana moj tez szalal jak szalony w brzuchu czasami mialam wrazenie ze sam przez niego wyjdzie kiedy to w 8 miesiacu juz mi skory na brzuchu brakowalo a jemu miejsca i tak ptrafil sie rozlozyc caly :):):) ale za to jak sie urodzil to ojjjjjj aniolek :):):) zycze ci tego :):):):)

reklama
ciesze sie ze wszytsko jest ok :)

oj ja zgage mialam od 8 miesiaca okropna... wiem co to znaczy czesto mi sie ulewalo jak cos zjadlam... wszystkie kwasy zamiast w zoladku mialam w gardle... jedz renni mozna go brac w ciazy mi bardzo pomagal... do dzis zostal mi zapas ;) mam nadzieje ze tym razem mnie to ominie :)

a u mnie wszytsko wporzadku :) pomalutku rosne ale nie za wiele mam nadzieje ze jeszcze troche i wkoncu mi brzusio wyskoczy :)
masakra:no: oj u mnie też nie było za wiele widać a teraz rośniemy szybko:-) i jak na razie 0 rozstępów:-D
ahhh a jednak ci zazdroszcze :D.....
domyslam sie ze tragedia ogolnie ale to takie slodkie :-D:-D:-D....
a ja musze jeszcze czekac i czekac....
tyle bym oddala by juz rodzic i miec ta ciaze "z glowy "... mi tam wszystkie dolegliwosci strasznie juz teraz dokuczaja a co pozniej...
już niedługo zobaczysz z dnia na dzień Ci się kopniaczki nasilą:-)ja tam lubię chodzić w tym stanie:-) te objawy są straszne ale czego się nie robi dla Synusia:-)
kochana moj tez szalal jak szalony w brzuchu czasami mialam wrazenie ze sam przez niego wyjdzie kiedy to w 8 miesiacu juz mi skory na brzuchu brakowalo a jemu miejsca i tak ptrafil sie rozlozyc caly :):):) ale za to jak sie urodzil to ojjjjjj aniolek :):):) zycze ci tego :):):):)
Żeby się tak spełniło:-p gorzej jak będzie diabełek i ciągle będzie taki aktywny:-p

Do góry