reklama
pinakolada
oczekująca
Dziewczyny kochane jesteście dzieki wielkie za wsparcie psychiczne :* aż się łza w oku kręci, że mam Was...chociaż tak na odległośc i wirtualnie ale to mi daje duzo sil, że ktoś jest ze mną bedę tu już codziennie bo dochodze do siebie więc jest gicior wróciłam z pracki i jestem troche padnieta więc zmykam...buziolki i cmokolki moje drogie i do zobaczyska jutro ;-):-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
a ja odpoczywam bo wczoraj brzuszek mnie coś pobolewał i twardniał i dziś zero zapierniczana tylko leżenie i odpoczynekwitaj patrycja.....
jak tam dzionek mija??? u nas dzis wyjatkowo sloneczko swieci piknie jest a ja od rana zaganiana i sprzatnie.... chcialoby sie powiedziec wiosenne porzadki tak jest ladnie
No i teraz główka do góry i pozytywne nastawienie i zero zaniedbywania nas;-):-)Dziewczyny kochane jesteście dzieki wielkie za wsparcie psychiczne :* aż się łza w oku kręci, że mam Was...chociaż tak na odległośc i wirtualnie ale to mi daje duzo sil, że ktoś jest ze mną bedę tu już codziennie bo dochodze do siebie więc jest gicior wróciłam z pracki i jestem troche padnieta więc zmykam...buziolki i cmokolki moje drogie i do zobaczyska jutro ;-):-)
pinakolada
oczekująca
dobrze Pati obiecuję, że się poprawięa ja odpoczywam bo wczoraj brzuszek mnie coś pobolewał i twardniał i dziś zero zapierniczana tylko leżenie i odpoczynek
No i teraz główka do góry i pozytywne nastawienie i zero zaniedbywania nas;-):-)
pinakolada
oczekująca
a cio to nikt tu dziś nic nie napisał?? No ja rozumiem święto zmarłych ale co tak nic ?? to ja tu byłam dwa razy
aaa rozstałam się z Łukaszem i wiesz...staranka przepadły tak więc ciężko mi było czytać o Waszych brzuszkach...ale już zaleczyłam rany i jest o wiele lepiej
No i wszystko jasne W ciążę nie zaszłaś bo to nie był ten jedyny i wyjątkowy Jest Ci pisany ktoś inny ;-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A miałam na głowie rodzinkę i tak niewiele czasu na cokolwiek było:-( Dopiero dzisiaj odetchnęłama cio to nikt tu dziś nic nie napisał?? No ja rozumiem święto zmarłych ale co tak nic ?? to ja tu byłam dwa razy
pinakolada
oczekująca
no dokladnie kochana... dobrze, że się stało tak a nie inaczej...moja mama też się teraz cieszy że się tak stało widać ktoś nade mną czuwa :-)No i wszystko jasne W ciążę nie zaszłaś bo to nie był ten jedyny i wyjątkowy Jest Ci pisany ktoś inny ;-)
cisza ze ohohoho
ja to jak zwykle zabiegana i nie ma czasu na nic remoncik trwa wiec niewiele sie u mnie zmienilo...
6go jade do PL na badania bo tutaj nie moge sie doprosic a jak juz cos zrobia to tylko antybiotyk zapisuja.... mam juz dosc a martwie sie o babla wiec jade na tydzien zeby sie porzadnie przebadac..... ehhhhhh na tydzien musze toma i kacpra zostawic bo lece sama.... (
ja to jak zwykle zabiegana i nie ma czasu na nic remoncik trwa wiec niewiele sie u mnie zmienilo...
6go jade do PL na badania bo tutaj nie moge sie doprosic a jak juz cos zrobia to tylko antybiotyk zapisuja.... mam juz dosc a martwie sie o babla wiec jade na tydzien zeby sie porzadnie przebadac..... ehhhhhh na tydzien musze toma i kacpra zostawic bo lece sama.... (
reklama
pinakolada
oczekująca
a w jakim mieście kochana bedziesz?? ;>cisza ze ohohoho