reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

witaj patrycja.....

jak tam dzionek mija??? u nas dzis wyjatkowo sloneczko swieci piknie jest :):):) a ja od rana zaganiana i sprzatnie.... chcialoby sie powiedziec wiosenne porzadki tak jest ladnie :):):):)

reklama
Dziewczyny kochane jesteście :) dzieki wielkie za wsparcie psychiczne :* aż się łza w oku kręci, że mam Was...chociaż tak na odległośc i wirtualnie ale to mi daje duzo sil, że ktoś jest ze mną :) :tak: bedę tu już codziennie bo dochodze do siebie więc jest gicior :p :-p wróciłam z pracki i jestem troche padnieta więc zmykam...buziolki i cmokolki moje drogie i do zobaczyska jutro ;-):-)

witaj patrycja.....

jak tam dzionek mija??? u nas dzis wyjatkowo sloneczko swieci piknie jest :):):) a ja od rana zaganiana i sprzatnie.... chcialoby sie powiedziec wiosenne porzadki tak jest ladnie :):):):)
a ja odpoczywam bo wczoraj brzuszek mnie coś pobolewał i twardniał i dziś zero zapierniczana tylko leżenie i odpoczynek:zawstydzona/y:
Dziewczyny kochane jesteście :) dzieki wielkie za wsparcie psychiczne :* aż się łza w oku kręci, że mam Was...chociaż tak na odległośc i wirtualnie ale to mi daje duzo sil, że ktoś jest ze mną :) :tak: bedę tu już codziennie bo dochodze do siebie więc jest gicior :p :-p wróciłam z pracki i jestem troche padnieta więc zmykam...buziolki i cmokolki moje drogie i do zobaczyska jutro ;-):-)
No i teraz główka do góry i pozytywne nastawienie i zero zaniedbywania nas;-):-)

a cio to nikt tu dziś nic nie napisał?? No ja rozumiem święto zmarłych ale co tak nic ?? to ja tu byłam dwa razy :)

cisza ze ohohoho :)
ja to jak zwykle zabiegana i nie ma czasu na nic :) remoncik trwa wiec niewiele sie u mnie zmienilo...

6go jade do PL na badania bo tutaj nie moge sie doprosic a jak juz cos zrobia to tylko antybiotyk zapisuja.... mam juz dosc a martwie sie o babla wiec jade na tydzien zeby sie porzadnie przebadac..... ehhhhhh na tydzien musze toma i kacpra zostawic bo lece sama.... :((

reklama
cisza ze ohohoho :)
ja to jak zwykle zabiegana i nie ma czasu na nic :) remoncik trwa wiec niewiele sie u mnie zmienilo...

6go jade do PL na badania bo tutaj nie moge sie doprosic a jak juz cos zrobia to tylko antybiotyk zapisuja.... mam juz dosc a martwie sie o babla wiec jade na tydzien zeby sie porzadnie przebadac..... ehhhhhh na tydzien musze toma i kacpra zostawic bo lece sama.... :((
a w jakim mieście kochana bedziesz?? ;>

Do góry