hey dziewczyny jestem tutaj nowa....3 dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy Bardzo bardzo sie ciesze to bendzie moje 2 dziecko ale problem polega na tym ze nie mam zadnych objawow.Nie ma zachcianek dobrze sie czuje.Jest inaczej niz bylam pierwszy raz w ciazy czy ktoras z was tak miala bardzo sie martwie czy wszystko jest wporzodku niebylam jeszcze u doktora bo dopiero mam wizyte na nastepny poniedzialek
reklama
andzia4786
Zaciekawiona BB
a powiedz mi kochana kiedy robiłaś test bo ci powiem że mi sie okres spóżnia juz 4 dni ale też nie mam żadnych objawów a staranka były nie bolą mnie piersi może sennośc i jakoś mi delikatnie mdli ale nie powiem żeby to było tak dokuczliwe że nie mogło być spowodowane pogoda a chciałabym bym byc a podobno tak jest czasami ze nie ma objawow albo pojawiaja sie dużo póżniej wiec sie nie martw ciekawe czy mi sie tez poszczesci
andzia4786
Zaciekawiona BB
PAtrycja a powiedz mi jeszcze jedno jak byłaś u lekarza to co ci powiedzial o tym krwawieniu 17dc czy to było owulacyjne bo sie tak teraz zastanawiam że jesli to owulacyjne to termin miesiączki by sie nie przesunął bo planiiowana @ mi sie spóżnia a może powinna po takim krwawieniu ale z tego co wyczytalam to powinna byc w terminie niestety organizm kobiety nie jest do przewidzenia niestety
andzia test robilam 3 dni temu Bo okres spuznil mi sie tylko jeden dzien i tak poprostu z ciekawosci zrobilam sobie tEST i wyszly 2 kreseczki ze szczescia nie moglam uwierzyc i wyslalam meza do sklepu po 2 wiecej i wszytkie wyszly pozytywnie :-) staralismy sie 6 miesiecy i wkoncu sie udalo
andzia4786
Zaciekawiona BB
no my tak na dobre staramy sie drugi miesiąc ale w połowie cyklu miałam krwawienie wiec nie wiem co z tego wyjdzie w każdym razie tobie gratuluje a objawy nie martw sie kazda kobieta przechodzi inaczej objawy moga byc ale nie musza. powodzenia i nie streuj sie bo szkodzisz bobasowi
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
gratuluje!!!hey dziewczyny jestem tutaj nowa....3 dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy Bardzo bardzo sie ciesze to bendzie moje 2 dziecko ale problem polega na tym ze nie mam zadnych objawow.Nie ma zachcianek dobrze sie czuje.Jest inaczej niz bylam pierwszy raz w ciazy czy ktoras z was tak miala bardzo sie martwie czy wszystko jest wporzodku niebylam jeszcze u doktora bo dopiero mam wizyte na nastepny poniedzialek
Mi moja gin. powiedziała że możliwe że to było plamienie owulacyjne a może miesiączka się przesunęła, ale jednoznacznej odpowiedzi nie dostałam zrobiła mi natomiast USG na którym było widać już pulsującą fasolkę:-)PAtrycja a powiedz mi jeszcze jedno jak byłaś u lekarza to co ci powiedzial o tym krwawieniu 17dc czy to było owulacyjne bo sie tak teraz zastanawiam że jesli to owulacyjne to termin miesiączki by sie nie przesunął bo planiiowana @ mi sie spóżnia a może powinna po takim krwawieniu ale z tego co wyczytalam to powinna byc w terminie niestety organizm kobiety nie jest do przewidzenia niestety
patisia16
Strasznie Wstaję rano a tu śnieg 1 stopień na plusie Tylko się wpakować pod kołdrę i spaćAle może będzie lepszy dzień jak coś zjem ;-)dziendoberek
OLA - GRATULUJE
jak Wam porane mija???
u mnie szkoda gadac... pogoda mi bokiem wychodzi
reklama
patisia16
Kurcze co za sezon chorobowy:-( Ubierz się cieplutko jak nie masz możliwości leżeć pod kołderką musisz to wygrzać żeby Cię całkiem nie rozłożyło:-(a ja sie rozlozylam cos mnie dorwalo:---( fatalnie sie czuje pogoda taka za oknem ze szkoda gadac..... ja marze o kolderce a kacper szaleje:--(