reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

hey dziewczyny jestem tutaj nowa....3 dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:):):) Bardzo bardzo sie ciesze to bendzie moje 2 dziecko ale problem polega na tym ze nie mam zadnych objawow.Nie ma zachcianek dobrze sie czuje.Jest inaczej niz bylam pierwszy raz w ciazy czy ktoras z was tak miala bardzo sie martwie czy wszystko jest wporzodku niebylam jeszcze u doktora bo dopiero mam wizyte na nastepny poniedzialek

reklama
a powiedz mi kochana kiedy robiłaś test bo ci powiem że mi sie okres spóżnia juz 4 dni ale też nie mam żadnych objawów a staranka były nie bolą mnie piersi może sennośc i jakoś mi delikatnie mdli ale nie powiem żeby to było tak dokuczliwe że nie mogło być spowodowane pogoda a chciałabym bym byc a podobno tak jest czasami ze nie ma objawow albo pojawiaja sie dużo póżniej wiec sie nie martw ciekawe czy mi sie tez poszczesci :)

PAtrycja a powiedz mi jeszcze jedno jak byłaś u lekarza to co ci powiedzial o tym krwawieniu 17dc czy to było owulacyjne bo sie tak teraz zastanawiam że jesli to owulacyjne to termin miesiączki by sie nie przesunął bo planiiowana @ mi sie spóżnia a może powinna po takim krwawieniu ale z tego co wyczytalam to powinna byc w terminie niestety organizm kobiety nie jest do przewidzenia niestety:no:

andzia test robilam 3 dni temu Bo okres spuznil mi sie tylko jeden dzien i tak poprostu z ciekawosci zrobilam sobie tEST i wyszly 2 kreseczki ze szczescia nie moglam uwierzyc i wyslalam meza do sklepu po 2 wiecej i wszytkie wyszly pozytywnie:) :-) staralismy sie 6 miesiecy i wkoncu sie udalo:)

no my tak na dobre staramy sie drugi miesiąc ale w połowie cyklu miałam krwawienie wiec nie wiem co z tego wyjdzie w każdym razie tobie gratuluje a objawy nie martw sie kazda kobieta przechodzi inaczej objawy moga byc ale nie musza. powodzenia i nie streuj sie bo szkodzisz bobasowi

hey dziewczyny jestem tutaj nowa....3 dni temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy:):):) Bardzo bardzo sie ciesze to bendzie moje 2 dziecko ale problem polega na tym ze nie mam zadnych objawow.Nie ma zachcianek dobrze sie czuje.Jest inaczej niz bylam pierwszy raz w ciazy czy ktoras z was tak miala bardzo sie martwie czy wszystko jest wporzodku niebylam jeszcze u doktora bo dopiero mam wizyte na nastepny poniedzialek
gratuluje!!!:-D
PAtrycja a powiedz mi jeszcze jedno jak byłaś u lekarza to co ci powiedzial o tym krwawieniu 17dc czy to było owulacyjne bo sie tak teraz zastanawiam że jesli to owulacyjne to termin miesiączki by sie nie przesunął bo planiiowana @ mi sie spóżnia a może powinna po takim krwawieniu ale z tego co wyczytalam to powinna byc w terminie niestety organizm kobiety nie jest do przewidzenia niestety:no:
Mi moja gin. powiedziała że możliwe że to było plamienie owulacyjne a może miesiączka się przesunęła, ale jednoznacznej odpowiedzi nie dostałam:eek: zrobiła mi natomiast USG na którym było widać już pulsującą fasolkę:-)

reklama
a ja sie rozlozylam :( cos mnie dorwalo:-:)-:)-( fatalnie sie czuje pogoda taka za oknem ze szkoda gadac..... ja marze o kolderce a kacper szaleje:-:)-(
Kurcze co za sezon chorobowy:-( Ubierz się cieplutko jak nie masz możliwości leżeć pod kołderką musisz to wygrzać żeby Cię całkiem nie rozłożyło:-(

Do góry