reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
ale zazdroszcze sama bym zjadal taki domowy obiadek ojjjjjjj
andzia4786
Zaciekawiona BB
boziu jaka paskudna pogoda a ja od rana musialam jezdzic sprawy zalatwiac bo na komisje wezwanie dostalam i potzrebowalam zaswiadczen od lekarzy bo rehabilitacje na kregoslup miałam a okresu jak nie bylo tak nie ma to juz 5 dzien spoznienia tak samo z objawami jak nie było tak nie ma troche mnie dzis w podbrzuszu kuje i mam takie wrażenie jakbym mniała zaraz dostac
boziu jaka paskudna pogoda a ja od rana musialam jezdzic sprawy zalatwiac bo na komisje wezwanie dostalam i potzrebowalam zaswiadczen od lekarzy bo rehabilitacje na kregoslup miałam a okresu jak nie bylo tak nie ma to juz 5 dzien spoznienia tak samo z objawami jak nie było tak nie ma troche mnie dzis w podbrzuszu kuje i mam takie wrażenie jakbym mniała zaraz dostac
nie denerwuj sie kochana a kiedy chcesz tescik zrobic???
ja też miałam wrażenie że okres blisko, też mnie bolało.z objawami jak nie było tak nie ma troche mnie dzis w podbrzuszu kuje i mam takie wrażenie jakbym mniała zaraz dostac
Tyle że wiedziałam od razu, bo miesiączkę dostawałam jak w zegarku, czasem o tej samej godzinie
ale w każdym razie miałam tak samo: wrażenie, że zaraz dostanę okresu.. a tymczasem dostałam ciążę ;-)
andzia4786
Zaciekawiona BB
jutro testuje zobaczymy ale czuje ze raczej nici
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witam. Mam pytanko. Odstawiłam cilest miesiąc temu. Czy można mieć miesiączkę i być w ciąży równnocześnie????
Można mieć, jak nie jesteś pewna to możesz zrobić badanie hCG beta
reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
powinnaś zrobić test ale z krwi i zmienić lekarza, koniecznie !! :-)