reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

A zastanawiam się jak psychicznie się przygotować na rozmowę z prezesem że już nie wróce do pracy:sorry: Cholera po nocach mi ciężko spać:-(Ale nie mogę narażać dzidziusia na to zimno tam jest jak w kostnicy:-( a teraz u nas zima się zbliża już jutro tylko 2 stpnie w dzień i śnieg:-( A co u Ciebie jak dzidzia?:)

a u mnie jakos leci dzidzia rosnie wszytsko wporzadku... brzusia jeszcze mi niewiele widac bo schudlam troche i musze teraz nadrobic ;)

masz racje nie ryzykuj - siedz w domku i nie ma innej opcji...

no i u mnie zaczal sie remont przedpokoju wiec balagan na kolkach mam w calej chacie ;)

reklama
a u mnie jakos leci dzidzia rosnie wszytsko wporzadku... brzusia jeszcze mi niewiele widac bo schudlam troche i musze teraz nadrobic ;)

masz racje nie ryzykuj - siedz w domku i nie ma innej opcji...

no i u mnie zaczal sie remont przedpokoju wiec balagan na kolkach mam w calej chacie ;)
spokojnie u mnie do 4 nie było widać, więc w pracy nie wiedzieli ostatnio z dnia na dzień rośnie mi do przodu:-p Tobie też jak wywali nawet niewiadomo kiedy;-):-)Dbaj o siebie i maleństwo;-)

ale testu sie boje robic w tamtym mieisacu zrobilam 4 a w tym nie wariuje zrobie jak juz sie bedzie naprawdedlugo spóżniać ale z d rugiej strony może sie spożnia z powodu tegokrwawienia w połowie cyklu ale z tego co czytałam takie krwawienia srodcykliczne nie maja wpływu na przesuniecie okresu a moge cykl bezowulacyjny tylko nie bardzo łapie o co w tym chodzi ale staram sie nie zaprzatac glowy zeby sie nie rozczarowac inawet niezle mi to wychodzi

ale testu sie boje robic w tamtym mieisacu zrobilam 4 a w tym nie wariuje zrobie jak juz sie bedzie naprawdedlugo spóżniać ale z d rugiej strony może sie spożnia z powodu tegokrwawienia w połowie cyklu ale z tego co czytałam takie krwawienia srodcykliczne nie maja wpływu na przesuniecie okresu a moge cykl bezowulacyjny tylko nie bardzo łapie o co w tym chodzi ale staram sie nie zaprzatac glowy zeby sie nie rozczarowac inawet niezle mi to wychodzi
mnie zawsze bolały na okres, a jak już byłam w ciąży to nie zwracałam uwagi, bo nawet nie wiedziałam że jestem, ale potem jak już się dowiedziałam, to zaczęłam zauważać i tak bolą mnie te piersi i ciążą jak dwa kamienie do dnia dzisiejszego:sorry:
a co do testu to ja tez nie robiłąm tak długo bo nie chciałam kolejnego rozczarowania i płaczu do poduszki i jak sie przeliczylam jak dwie krechy wyszły:)

i oby tak dalej kochana ;) moze byc wielka niespodzianka ;)

reklama
Do góry