reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bonusowa pinakolada -rozmowy nie tylko o ciąży

reklama
no właśnie mnie tez na okres bolaly a tu przed tym krwawieniem owszem bolaly teraz cisza i to mnie dziwi wlasnie no planuje 15 zrobic test jak nie bedzie @ bo powinna przyjsc 10 a tu :no:

a co najśmieszniejsze wam powiem kochane że jakby odpukac żeby nie zapeszyć to w tym miesiącu staranek było niewiele to w tamtym miesiącu byłam pewna że sie uda bo staranka co drugi dzień a tu raptem z 4 razy przytulanko mieliśmy ale nie bede krakac zobaczymy co z tego wyjdzie a co bedzie to beedzie ;-) moja siostra tez nosi bobaska w brzuchu a jej córeczka to dla mnie skarb ma 10 miesięcy i to moje oczko w głowie nie ma dnia żebym ich nie odwiedziła:-)

a co najśmieszniejsze wam powiem kochane że jakby odpukac żeby nie zapeszyć to w tym miesiącu staranek było niewiele to w tamtym miesiącu byłam pewna że sie uda bo staranka co drugi dzień a tu raptem z 4 razy przytulanko mieliśmy ale nie bede krakac zobaczymy co z tego wyjdzie a co bedzie to beedzie ;-) moja siostra tez nosi bobaska w brzuchu a jej córeczka to dla mnie skarb ma 10 miesięcy i to moje oczko w głowie nie ma dnia żebym ich nie odwiedziła:-)

heheh andzia jaka dzis pogoda u ciebie???:cool2::cool2::cool2:

wietrzną pochmurno ale samopoczucie dziś dobre za to wczoraj mój mąz mnie omijał z daleka warczałam i na niego i na koty, :-D a jak tam u ciebie? nie tesknisz za polska?

wietrzną pochmurno ale samopoczucie dziś dobre za to wczoraj mój mąz mnie omijał z daleka warczałam i na niego i na koty, :-D a jak tam u ciebie? nie tesknisz za polska?

oj u mnie to roznie bywa.... ostatnio przez ta pogode moglabym spac i spac..... mam okropnego lenia co mnie juz zaczyna irytowac....
o PL staram sie teraz jak najmniej myslec z tego wzgledu ze zblizaja sie swieta.... a to dla mnie najgorszy czas jesli idzie o tesknote.....:-:)-:)-(

rozumie cie mój tata świetej pamięci 6 lat wyjeżdzał do niemiec wiec też nam go brakowało. a ci powiem że przez ostatni 1,5 tyg nie ma dnia żebym sie w dzień nie kimneła miałam tak czasami ale teraz to juz chyba przeginam ale to przesilenie pogoda ponura nudno w domku i dlatego.a na świeta nie wracas do polski?

reklama
rozumie cie mój tata świetej pamięci 6 lat wyjeżdzał do niemiec wiec też nam go brakowało. a ci powiem że przez ostatni 1,5 tyg nie ma dnia żebym sie w dzień nie kimneła miałam tak czasami ale teraz to juz chyba przeginam ale to przesilenie pogoda ponura nudno w domku i dlatego.a na świeta nie wracas do polski?

niestety nie po pierwsze nie chce latac w ciazy bo ostatnim razem jak lecialam z kacprem to przez 2 tygodnie w PL umieralam bo sie tak zle czulam... a teraz to glowienie chodzi o malego bo nie mamy do niego paszportu staramy sie o brytyjki.... bo polskiego nie chce mu wyrabiac.... tak wiec zostajemy tutaj niestety :-(

Do góry