reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
andzia4786
Zaciekawiona BB
witam moje drogie dawno mnie nie było ale was też. zabiegana jestem to tu to tam a i już 2 dni mi sie okres spożnia mam nadzieje patrycja że powtórze twoją historie okres w połowie cyklu a ten mi sie spóżnia wogóle czuje taki niesmak w buzi jest mi tak jakos słabo ale wcale mnie nie bolą piersi szyjka jest wysoko a śluz mam biały ale nie aż taki gesty i dużo. ale przez ten brak bólu piersi myśle że mi sie poprostu spóżnia:-(
pinakolada
oczekująca
ehh kochana powiem tak ... nie kochalismy sie juz od miesiąca i raczej ze staranek w takiej sytuacji nici ... ale to mozemy popisać na privie o tym bo nie na forum ...pinakolada... jak tam staranka??
witam witam ciezaroweczki
OJ Patrycja to grzej sie grzej kochana... najlepiej babcine sposby... mleczko miodzik, mietka, wygrzac sie ... bedzie dobrze
Pinakolada.... pisze kochana bede czekac co sie dzieje
andzia trzymam kciuki
OJ Patrycja to grzej sie grzej kochana... najlepiej babcine sposby... mleczko miodzik, mietka, wygrzac sie ... bedzie dobrze
andzia trzymam kciuki
patisia16
Trzymam kciuki żeby historia się powtórzyła;-):-)witam moje drogie dawno mnie nie było ale was też. zabiegana jestem to tu to tam a i już 2 dni mi sie okres spożnia mam nadzieje patrycja że powtórze twoją historie okres w połowie cyklu a ten mi sie spóżnia wogóle czuje taki niesmak w buzi jest mi tak jakos słabo ale wcale mnie nie bolą piersi szyjka jest wysoko a śluz mam biały ale nie aż taki gesty i dużo. ale przez ten brak bólu piersi myśle że mi sie poprostu spóżnia:-(
wiem wiem na razie rutinoscorbin i domowe sposoby bo antybiotyku odmówiłam co jak co ale wiadomo że zawsze może zaszkodzić lepiej naturalnie się leczyćwitam witam ciezaroweczki
andzia trzymam kciuki
Trzymam kciuki żeby historia się powtórzyła;-):-)
wiem wiem na razie rutinoscorbin i domowe sposoby bo antybiotyku odmówiłam co jak co ale wiadomo że zawsze może zaszkodzić lepiej naturalnie się leczyć
dokladnie lepiej nie eksperymentowac...
a tak co tam jeszcze u Cibeie???
reklama
patisia16
A zastanawiam się jak psychicznie się przygotować na rozmowę z prezesem że już nie wróce do pracy Cholera po nocach mi ciężko spać:-(Ale nie mogę narażać dzidziusia na to zimno tam jest jak w kostnicy:-( a teraz u nas zima się zbliża już jutro tylko 2 stpnie w dzień i śnieg:-( A co u Ciebie jak dzidzia?dokladnie lepiej nie eksperymentowac...
a tak co tam jeszcze u Cibeie???