reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mi sobota minęła leżąco i boląco:laugh2:
Dla odmiany głównie boli mnie dziś cos wyżej, może żołądek, a może jelita...ani jednego dnia bez atrakcji w tej ciazy :)
A młoda tez mi kilka razy dziś przywaliła boleśnie.
A jak u ciebie Kathleen na szpitalnym zesłaniu?

Mi sobota minęła leżąco i boląco:laugh2:
Dla odmiany głównie boli mnie dziś cos wyżej, może żołądek, a może jelita...ani jednego dnia bez atrakcji w tej ciazy :)
A młoda tez mi kilka razy dziś przywaliła boleśnie.
A jak u ciebie Kathleen na szpitalnym zesłaniu?

Skurcze; młody nie kopie ale dziwnie sie wierci Wiec dostaje kolejnych skurczy; coś położna mowila ze sie wstawia do miednicy No ale on w sumie jest głowa w dół Wiec nie wiem o co chodzi...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na sprzataniu zakupach i opatrunkach u syna bo wczoraj palucha rozwalil... A tak poza tym to chyba w jakiejś niewielkiej czesci wiem co Agula przechodzila z tym grzebaniem. U mnie mała dzis daje czadu- w pecherz i nie tylko ale tak porzadnie,czasami czuje to az po sama szyjke, i jeszcze w ta tylnia ścianę macicy az odczucie idzie po sam odb.t. az maz sie pare razy wystraszyl czy to skurcz bo bylo ała.....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kindziorek to ja mam to samo, mnie tez mloda w odbyt kopie i grzebie mi w szyjce, nie lubie tego ale co robić;) a w ogole to będziemy miały chyba podobny zestaw, ja mam syna- 8 lat, a teraz córka :) i moj syn tez co chwila poobijany, posiniaczony, paluchy wiecznie w plastrach;)

Aga oj zestaw bardzo podobny [emoji6]. A syn w drugiej klasie czy jednak pozniej poszedł i w jest w pierwszej? U nas druga klasa i jestem zadowolona, że mu nie odroczylam-w przedszkolu nie chcial nic robic a jak poszedl do szkoly to szok-chetnie się uczy i jak wbił sobie do głowy najpierw lekcje a potem przyjemności to juz tak drugi rok leci.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój jest w trzeciej i poszedł jako 6 latek, on jest 2008 rocznik. Jestem zadowolona, ze wcześniej poszedł. Z nauka ok, z zachowaniem gorzej ale to akurat nie ma znaczenia ile ma lat bo aniołem nie będzie nigdy ;) Będzie spora różnica wieku miedzy dziećmi. Mój młody początkowo załamany był, ze będzie siostra ale teraz już to przyjął za fakt:) a twój sie cieszy?

Do góry