reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dziewczyny moje kochane. Tymek już na swiecie ;) urodzil sie dokladnie w 38. 3, czyli terminowo. Zaczęłam naturalnie, po kilku godz, chyba ok 12.30 poprosiłam o znieczulenie, godzinę później przebili mi pęcherz płodowy i zaczęła sie akcja, bo okazało się, ze pepowina ułożyła ale pod główka, czyli Maly ja przygniatal. Nagle wokol mnie zrobiło sie zamieszanie i w minute bylam na sali operacyjnej. Calkowita narkoza i CC. Maly byl.przez godz w inkubatorze, bo zaczal kwilić i bali sie zachłystowego zapalenia płuc. Dostał 10 pkt. Wazy 3960 i mierzy 58 cm. Zdjęcie wrzucę jutro, bi jeszcze mnie nie spionizowali

Ostatnia edycja:
reklama
A mi sobota zleciała na spaniu i jedzeniu ☺ Jejku strasznie mi apetyt skoczył i mogę spać jak w początkach ciąży praktycznie pół dnia. A dzieciaczki poszły do dziadków na noc więc jutro się wyspie dodatkowo rano ☺ coraz bardziej bolą mnie pachwiny i cały dół jakbym sobie obiła. I w pasie mam już 105cm
Ciekawe jak @agulaa1...

Dziewczyny moje kochane. Tymek już na swiecie ;) urodzil sie dokladnie w 38. 3, czyli terminowo. Zaczęłam naturalnie, po kilku godz, chyba ok 12.30 poprosiłam o znieczulenie, godzinę później przebili mi pęcherz płodowy i zaczęła sie akcja, bo okazało się, ze pepowina ułożyła ale pod główka, czyli Maly ja przygniatal. Nagle wokol mnie zrobiło sie zamieszanie i w minute bylam na sali operacyjnej. Calkowita narkoza i CC. Maly byl.przez godz w inkubatorze, bo zaczal kwilić i bali sie zachłystowego zapalenia płuc. Dostał 10 pkt. Wazy 3960 i mierzy 58 cm. Zdjęcie wrzucę jutro, bi jeszcze mnie nie spionizowali

@agulaa1 kochana ogromnie Ci gratuluje!!! Jak się czujesz? A Tymek duży chłopak! Udało się, No to co grupę dla mamusiek czas otworzyć ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agulaa super, moje gratulacje!!! :). Syneczek juz z Wami. Czekam na fotke

Agulaa1, snilo mi się że urodziłas!!! Cały dzień o tym wczoraj debatowalhsmy. Kochana mamusiu ogromne gratulacje. Wracaj szybko do pionu ;). Duzo zdrowka dla Ciebie i Tymusia. Huraaa Huraaa Huraaa. Może na święta będziecie w domku :*

reklama
Do góry