reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Mi sobota minęła leżąco i boląco:laugh2:
Dla odmiany głównie boli mnie dziś cos wyżej, może żołądek, a może jelita...ani jednego dnia bez atrakcji w tej ciazy :)
A młoda tez mi kilka razy dziś przywaliła boleśnie.
A jak u ciebie Kathleen na szpitalnym zesłaniu?

Mi sobota minęła leżąco i boląco:laugh2:
Dla odmiany głównie boli mnie dziś cos wyżej, może żołądek, a może jelita...ani jednego dnia bez atrakcji w tej ciazy :)
A młoda tez mi kilka razy dziś przywaliła boleśnie.
A jak u ciebie Kathleen na szpitalnym zesłaniu?

Skurcze; młody nie kopie ale dziwnie sie wierci Wiec dostaje kolejnych skurczy; coś położna mowila ze sie wstawia do miednicy No ale on w sumie jest głowa w dół Wiec nie wiem o co chodzi...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas na sprzataniu zakupach i opatrunkach u syna bo wczoraj palucha rozwalil... A tak poza tym to chyba w jakiejś niewielkiej czesci wiem co Agula przechodzila z tym grzebaniem. U mnie mała dzis daje czadu- w pecherz i nie tylko ale tak porzadnie,czasami czuje to az po sama szyjke, i jeszcze w ta tylnia ścianę macicy az odczucie idzie po sam odb.t. az maz sie pare razy wystraszyl czy to skurcz bo bylo ała.....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Kindziorek to ja mam to samo, mnie tez mloda w odbyt kopie i grzebie mi w szyjce, nie lubie tego ale co robić;) a w ogole to będziemy miały chyba podobny zestaw, ja mam syna- 8 lat, a teraz córka :) i moj syn tez co chwila poobijany, posiniaczony, paluchy wiecznie w plastrach;)

Aga oj zestaw bardzo podobny [emoji6]. A syn w drugiej klasie czy jednak pozniej poszedł i w jest w pierwszej? U nas druga klasa i jestem zadowolona, że mu nie odroczylam-w przedszkolu nie chcial nic robic a jak poszedl do szkoly to szok-chetnie się uczy i jak wbił sobie do głowy najpierw lekcje a potem przyjemności to juz tak drugi rok leci.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój jest w trzeciej i poszedł jako 6 latek, on jest 2008 rocznik. Jestem zadowolona, ze wcześniej poszedł. Z nauka ok, z zachowaniem gorzej ale to akurat nie ma znaczenia ile ma lat bo aniołem nie będzie nigdy ;) Będzie spora różnica wieku miedzy dziećmi. Mój młody początkowo załamany był, ze będzie siostra ale teraz już to przyjął za fakt:) a twój sie cieszy?

Do góry