reklama
marcysia_mati
Fanka BB :)
Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć Tymusia. Uwielbiam oglądać małe dzidziusie
Agata1010
Aaaaaaaaaaa! !!! Kochana gratuluję serdecznie Wam i dużo dużo buziaczków dla Tymka a Ty abyś jak najszybciej doszła do formy. Pisaliśmy wczoraj w tej samej chwili z tego co widzę. Cieszę się bardzo!!!Dziewczyny moje kochane. Tymek już na swiecie urodzil sie dokladnie w 38. 3, czyli terminowo. Zaczęłam naturalnie, po kilku godz, chyba ok 12.30 poprosiłam o znieczulenie, godzinę później przebili mi pęcherz płodowy i zaczęła sie akcja, bo okazało się, ze pepowina ułożyła ale pod główka, czyli Maly ja przygniatal. Nagle wokol mnie zrobiło sie zamieszanie i w minute bylam na sali operacyjnej. Calkowita narkoza i CC. Maly byl.przez godz w inkubatorze, bo zaczal kwilić i bali sie zachłystowego zapalenia płuc. Dostał 10 pkt. Wazy 3960 i mierzy 58 cm. Zdjęcie wrzucę jutro, bi jeszcze mnie nie spionizowali
Kathleen006
Hej kochane, No to kolejny tydzień za nami! Miłej niedzieli
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
marcysia_mati
Każdy skończony tydzień to jak kolejny mały sukces i cud. Miłej niedzieli!
AgaBabajaga
U nas pogoda dziś słaba, słońca brak, u mnie od razu zjazd energetyczny przez to. Ale cieszy fakt, ze już za 3 dni kolejny tydzień zacznę coraz bliżej do tego 30 tc potem to już będzie z górki
Słuchajcie, czy wy pijecie normalnie kawę? Ja na początku nie mogłam, odrzucało mnie ale teraz nam ochotę dużą i pije normalnie kawę. Staram się tylko żeby zbyt mocna nie była, przed ciąża to piłam taka konkretna siekiere
Słuchajcie, czy wy pijecie normalnie kawę? Ja na początku nie mogłam, odrzucało mnie ale teraz nam ochotę dużą i pije normalnie kawę. Staram się tylko żeby zbyt mocna nie była, przed ciąża to piłam taka konkretna siekiere
marcysia_mati
Aga, ja kawę jedna dziennie pije. Zawsze i robię dość mocną. Jedynie o czym nie należy zapomnieć to uzupełnić magnez po tej kawusi.
AgaBabajaga
Marcysia ja dużo magnezu jem, do 10 tabletek dziennie. A i tak ostatnio czułam drganie powieki wiec magnezu nadal mi brakuje. No ale chyba więcej to już nie powinnam tych tabletek brać. Pogadam z ginem. A jak ty się czujesz?Mnie dziś twu twu jakos mniej brzuch boli
reklama
Kindziorek
No to moj mlodszy. Tez wolal brata ale potem jak mu sie wytłumaczyło o roli starszego brata względem mlodszej siostry to dumny jest [emoji6]. Moj należy do tych spokojniejszych ale jak coś wywinie to juz konkretnie.Mój jest w trzeciej i poszedł jako 6 latek, on jest 2008 rocznik. Jestem zadowolona, ze wcześniej poszedł. Z nauka ok, z zachowaniem gorzej ale to akurat nie ma znaczenia ile ma lat bo aniołem nie będzie nigdy Będzie spora różnica wieku miedzy dziećmi. Mój młody początkowo załamany był, ze będzie siostra ale teraz już to przyjął za fakt a twój sie cieszy?
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: