reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Czyli boleśnie? Nospa domięśniowo nie boli ponoc sterydy to domięśniowe to hardcore jest to prawda?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja miałam w tym tygodniu podane. Pierwszy zastrzyk bolał mnie tyle co podanie samo kulcie i na drugi dzień trochę pupa ale nie bardzo. Drugi bolał troszkę bardziej ale może to kwestia podawania i w kŁucja. Później przy chodzeniu troszkę pupę czułam ale na stawiała się na większy ból. Na trzeci dzień już nic. Będzie ok.

Kochana ja miałam w tym tygodniu podane. Pierwszy zastrzyk bolał mnie tyle co podanie samo kulcie i na drugi dzień trochę pupa ale nie bardzo. Drugi bolał troszkę bardziej ale może to kwestia podawania i w kŁucja. Później przy chodzeniu troszkę pupę czułam ale na stawiała się na większy ból. Na trzeci dzień już nic. Będzie ok.

Uff bo mnie jedna dziewczyna nastraszyli ze jej pośladek chciało rozerwać podczas podawania ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry