marcysia_mati
Fanka BB :)
Jak będzie jutro ciepło, to idę na balkon wygrzac brzuchol
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyna jutro w Warszawie ma być dosyć ładnie ale w poniedzialek (według mojego iphona) będzie 21 C
Tez mysle, ze u Aguli sporo się pozmienia w ten weekend I cały czas czekam na wiadomość od niej
Ostatnio pisala, ze 38No i ja o niej cały czas myślę. Na bank Agulaa urodziła. A który u niej tydzień?
Dziewczyny robi się pogoda na jutro chyba, pod Warszawą 12stopni i nie ma nic wiatru. Jutro zamierzam znów na leżaczek się udać.
Na święta u mnie w domu większość ogarnięte.
Kochana ja miałam w tym tygodniu podane. Pierwszy zastrzyk bolał mnie tyle co podanie samo kulcie i na drugi dzień trochę pupa ale nie bardzo. Drugi bolał troszkę bardziej ale może to kwestia podawania i w kŁucja. Później przy chodzeniu troszkę pupę czułam ale na stawiała się na większy ból. Na trzeci dzień już nic. Będzie ok.Czyli boleśnie? Nospa domięśniowo nie boli ponoc sterydy to domięśniowe to hardcore jest to prawda?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja miałam w tym tygodniu podane. Pierwszy zastrzyk bolał mnie tyle co podanie samo kulcie i na drugi dzień trochę pupa ale nie bardzo. Drugi bolał troszkę bardziej ale może to kwestia podawania i w kŁucja. Później przy chodzeniu troszkę pupę czułam ale na stawiała się na większy ból. Na trzeci dzień już nic. Będzie ok.