reklama
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Yvonne
Narazie przerwalam oglądanie bo mój ma urlop 2 tyg a jestem na 120 odcinku
Za tydzień jak pojedzie do pracy to zacznę dalej oglądać
Cowisnia
Ja od 12 tc chodzę co 2 tyg i za każdym razem ogląda mi szyjkę ręcznie i dopochwowo bardzo dokładnie. Bo po to chodzę co 2 tyg ze względu na nią.
Ja chodzę prywatnie może dlatego nie wiem
Iza
Ciesze się ze względu na szyjkę i trzymam kciuki za wizytę żeby z wodami było wszystko ok .
U mnie jest malowanie na jasny niebieski.
Miłego dnia życzę dziewczyny
Narazie przerwalam oglądanie bo mój ma urlop 2 tyg a jestem na 120 odcinku
Za tydzień jak pojedzie do pracy to zacznę dalej oglądać
Cowisnia
Ja od 12 tc chodzę co 2 tyg i za każdym razem ogląda mi szyjkę ręcznie i dopochwowo bardzo dokładnie. Bo po to chodzę co 2 tyg ze względu na nią.
Ja chodzę prywatnie może dlatego nie wiem
Iza
Ciesze się ze względu na szyjkę i trzymam kciuki za wizytę żeby z wodami było wszystko ok .
U mnie jest malowanie na jasny niebieski.
Miłego dnia życzę dziewczyny
Dordaw
Basiu jestem jestem :-) u mnie cisza i spokoj... W weekend staralam sie sporo ruszac, ogladalismy wozki w dwoch sklepach (wstyd sie przyznac, ale jeszcze nie mam), bylam na spacerze, po domu sporo sie ruszalam i nic. Termin mam za tydzien we czwartek i mam nadzieje do tego czasu urodzic! Cala ciaze dmuchalam na zimne, zeby nie urodzic przedwczesnie, a teraz widze, ze malej wcale sie nie spieszy, dziwne ;-) Dzisiaj mam 38+4 i za godzine zamierzam znowu zaczac sprzatac, a pozniej spacer. Boje sie tylko miedzy 9, a 17 duzo ruszac, bo siedze sama i nie wiem czy doczolgalabym sie do taxi w razie czego albo czy maz szybko by dojechal. Jedyne dolegliwosci jakie mam to bole jak igly w pachwinach (z pessarem mnie nie bolaly), ktore czasem utrudniaja chodzenie i przeciazone plecy, ale to drobiazg.
Ja mam jeszcze polipa na szyjce i nawet przed pessarem lekarze mowili, zeby go nie podrazniac i sie wstrzymac od sexu, a teraz w sobote dostalam zielone swiatlo wiec moze i tego dzisiaj wyprobujemy! Jak juz urodze to na pewno dam Wam znac.
Wiec tak jak widzicie dziewczyny, po zdjeciu i uzyskaniu bezpiecznego tygodnia mozna jeszcze troche pozyc i odetchnac, nie zawsze sie od razu rodzi. Juz niedlugo, chwila moment i Was to czeka. Ja juz powoli coraz mniej mysle o tych przykrych miesiacach w lozku :-)
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jeszcze polipa na szyjce i nawet przed pessarem lekarze mowili, zeby go nie podrazniac i sie wstrzymac od sexu, a teraz w sobote dostalam zielone swiatlo wiec moze i tego dzisiaj wyprobujemy! Jak juz urodze to na pewno dam Wam znac.
Wiec tak jak widzicie dziewczyny, po zdjeciu i uzyskaniu bezpiecznego tygodnia mozna jeszcze troche pozyc i odetchnac, nie zawsze sie od razu rodzi. Juz niedlugo, chwila moment i Was to czeka. Ja juz powoli coraz mniej mysle o tych przykrych miesiacach w lozku :-)
Dordaw
Bardzo czesto macie te wizyty dziewczyny, ale to dobrze! Ja na przyszlosc juz bede wiedziala zeby brac gina, ktory ma tez USG i na wizycie robi komplet.
A tak z ciekawosci ile u Was kosztuje wizyta razem z badaniem i podgladem USG, taki komplet? Ja bez USG placilam kolo 160, raz za taki pelen komplet musialam dac az 350, ale w wiekszosci chodzilam za darmo do LuxMedu.
A tak z ciekawosci ile u Was kosztuje wizyta razem z badaniem i podgladem USG, taki komplet? Ja bez USG placilam kolo 160, raz za taki pelen komplet musialam dac az 350, ale w wiekszosci chodzilam za darmo do LuxMedu.
Ziemniaczek
Ja za wizytę płace 130 zł i mam cały komplet 3d i 4d prawie co 2 tyg a z godzinę gdzieś siedzę j niego.
Fajnie masz blisko porodu j mnie dopiero
27+6 Ja Też jeszcze nie mam wózka i kupię dopiero jak urodze
Fajnie masz blisko porodu j mnie dopiero
27+6 Ja Też jeszcze nie mam wózka i kupię dopiero jak urodze
Dordaw
Ziemniaczek 130 to mi sie wydaje bardzo dobra cena. Ja albo zle trafialam albo tutaj ceny Warszawskie, nie wiem.
A fotelik masz? Ja chce kupic przed zeby od razu fotelik dopasowac.
A fotelik masz? Ja chce kupic przed zeby od razu fotelik dopasowac.
Dordaw
Wlasnie podpytalam kolezanki, ktora tez ma taki caly komplet z USG za kazdym razem i placi 300 zl. To chyba jednak zalezy od lokalizacji, ale roznice duze..
Basia i Papercut a ile Wy placicie jesli tez macie taki komplet? Wy moje bliskie rejony.
Asiek ja tez chce 3w1, ale wszystkie te wozki wydaja mi sie takie plastikowe i tandetne, ze az szkoda mi kasy na nie. A jak juz wszystko ladnie gladko chodzi to cena zabija. Jak na razie to Anex Sport wydal mi sie porzadny, jest ultralekki.
Basia i Papercut a ile Wy placicie jesli tez macie taki komplet? Wy moje bliskie rejony.
Asiek ja tez chce 3w1, ale wszystkie te wozki wydaja mi sie takie plastikowe i tandetne, ze az szkoda mi kasy na nie. A jak juz wszystko ladnie gladko chodzi to cena zabija. Jak na razie to Anex Sport wydal mi sie porzadny, jest ultralekki.
reklama
cowisnia
Zaangażowana w BB
Doraw, ja kupiłam wózek z komisu 3w1 za 850 zł po 1 dziecku serwisowany marki baby design lupo w bardzo dobrym stanie, tylko nie ma torby, ale już kupiłam w internecie inną (nie od zestawu).
a za lekarza płacę z USG (ale tylko poglądamy czy z małą wszystko w porządku) za 150 zł.
zwykle wizyty trwają koło 30 - 40 minut.
a za lekarza płacę z USG (ale tylko poglądamy czy z małą wszystko w porządku) za 150 zł.
zwykle wizyty trwają koło 30 - 40 minut.
Podziel się: