reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Dordaw
Ja chce 2w1 bo fotelik mam od siostry a drugi od koleżanki bo my mamy 2 auta i do każdego po foteliku.
A co do wózka to już wysłałam zdjęcia jaki mu się podoba asiek chyba pamiętasz

reklama
Ja dziewczyny mam enelned z pracy to tam mam wizyty za free. A prywatnie płace 200 za badanie czyli za komplet z usg 400. Chyba najwiecej z Was niestety

Jestem w 33 tygodniu ciąży

Mam pytanie czy zdarza wam się, że dziecko wam się napina z jednej strony? Brzuch się robi krzywy i jakby dziecko się wypchnęło po jednej stronie. Mi czasem tak się robi na kilka sekund? Czy myślcie ze to niepokojące ?

5944229032.jpg

Załączniki

• 5944229032.jpg
    5944229032.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 52
Basia to normalne. Ja nieraz po jednej stronie to mam takie góry ze masakra.
U mnie przeważnie to po lewej stronie kolo pępka jego ulubione miejsce.

Czyli to dziecko tak się wypina? I to całkiem normalne? Mi tez głownie po lewej stronie robi sie kulka

Co do wypinania sie maluchow to u mnie czesto sie tak wypina jeden, i na tym tez boku mam duzo wiecej rozstepow.Za to drugi maluch lezy calkiem nisko tak ze czuje jego ruchy w pachwinach.

reklama
Dziewczyny, a jak to jest z tymi spacerowkami w 2w1? Czy one sie na dlugo nadaja? Bo mnie tak strasza,ze wcale nie glebokie,ze ciezkie...nie do konca sie orientuje w tym,ale te spacerowki to co innego niz spacerowki-parasolki? Czy po gondoli mozna od razu przejsc na spacerowke-parasolke,czy musi byc jeszcze taka przejsciowa spacerowka z 2w1?

Do góry