reklama
Asiek wózek baby design jest fajny i niedrogi nawet nowy! Sąsiadka miała i była bardzo zadowolona! Ja tez mam wózek 3w1 Tako City Move, bardzo polecam, dobra jakość wykonania, super sie prowadzi i ma duża gondole, ci jest bardzo ważne zwłaszcza, ze nasze dzieci bedą w tej gondoli jeździć! Moja starsza córka jeździła 7 miesięcy, a nie jest drobnym dzieckiem! Tak czy siak taki wózek 3w1 jest na rok góra półtora, potem i tak sie kupuje lekka spacerówkę, która łatwo sie składa i nie zajmuje dużo miejsca w aucie, bo te wszystkie wózki 3w1 choćby nie wiem ile kosztowały miejsca zajmują sporo! Wyjątkiem moze jest Stokke, ale tam ceny za nowy zestaw bez fotelika zaczynaja sie od 6 tys w gore [emoji20]
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Jestem w 35 tygodniu ciąży
Hej dziewczyny
IZA super ze z twoja szyjka ok, gratulacje.
Co do kosztow usg niestety nie moge wziasc udzialu w dyskusji, bo tu wszyscy lekarze sa na kase chorych i usg robia mi na kazdej wizycie 3d i za nic ne trzeba placic od 13 tygodnia ciazy, przed 13 kasa chorych pokrywa 80 procen a 20 procent trzeba placic samemu.Trzeba miec tylko szczescie by trafic do do dobrego gina z usg, bo bywaja tez tacy co usg nie maja i wtedy dodatkowo trzeba latac do szpitala na usg.Ze wzgledu na moje lozysko ja jestem od oiczatku prawie pod kyratela szpitala.
Wozeka narazie nie kupujemy, dopiero gdzies we wrzesniu moze.
Ja dzis po wizycie maluchy pomierzone obydwa maja po okolo 1150 gram, przeplywy dobra, szyjki mi nie mierzyli po byla mierzona 1,5 tygodnia temu, zmierza za 2 tygodnie to tyle sie dowiedzialam.
Jadzia dawno tu nie zagladala odezwij sie jesli mozesz no chyba ze przegapilam twoj wis.
Dordaw ale fajnie Ci ze w koncu mozesz sie troche poruszac, chociaz wiem ze swoje odlezalas.Ja to sie pewnie bede czuc jak pies urwany z lancucha jak dotrwam do konca.
IZA super ze z twoja szyjka ok, gratulacje.
Co do kosztow usg niestety nie moge wziasc udzialu w dyskusji, bo tu wszyscy lekarze sa na kase chorych i usg robia mi na kazdej wizycie 3d i za nic ne trzeba placic od 13 tygodnia ciazy, przed 13 kasa chorych pokrywa 80 procen a 20 procent trzeba placic samemu.Trzeba miec tylko szczescie by trafic do do dobrego gina z usg, bo bywaja tez tacy co usg nie maja i wtedy dodatkowo trzeba latac do szpitala na usg.Ze wzgledu na moje lozysko ja jestem od oiczatku prawie pod kyratela szpitala.
Wozeka narazie nie kupujemy, dopiero gdzies we wrzesniu moze.
Ja dzis po wizycie maluchy pomierzone obydwa maja po okolo 1150 gram, przeplywy dobra, szyjki mi nie mierzyli po byla mierzona 1,5 tygodnia temu, zmierza za 2 tygodnie to tyle sie dowiedzialam.
Jadzia dawno tu nie zagladala odezwij sie jesli mozesz no chyba ze przegapilam twoj wis.
Dordaw ale fajnie Ci ze w koncu mozesz sie troche poruszac, chociaz wiem ze swoje odlezalas.Ja to sie pewnie bede czuc jak pies urwany z lancucha jak dotrwam do konca.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: