reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Ja teraz będę mieć następną wizyte na 29+1, potem za 4 tygodnie i później już co 2.
Mój gin wpisuje w kartę np.jak jest 26+5 to 26/27, ale w szpitalu wpisywali skończone czyli byłoby dla nich 26. Apka mówi mi za to 27 ;-)
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Mój gin wpisuje w kartę np.jak jest 26+5 to 26/27, ale w szpitalu wpisywali skończone czyli byłoby dla nich 26. Apka mówi mi za to 27 ;-)
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Dziewczyny optymalne sa wizyty co dwa tygodnie, co trzy tygodnie dla mnie to strasznie dlugo i to prawda ze ledwie sie da wytrzymac jezeli wizyta jest co trzy tygodnie,szczegolnie w naszych orzypadkach, kiedy nigdy nie wiadomo czy jest jeszcze dobrze czy juz nie zabardzo.
Mam nadzieje ze ten nadchodzacy tydzien szybciej zleci bo ostatni to sie mi troche slimaczyl.
Zmykam powoli spac
Dobranoc dziewczyny
Mam nadzieje ze ten nadchodzacy tydzien szybciej zleci bo ostatni to sie mi troche slimaczyl.
Zmykam powoli spac
Dobranoc dziewczyny
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Dobranoc Marluna
Ja jeszcze poogladam tv zjem kaszkę dla niemowląt bo mam dla dzidzi dostałam od siostry ale wzięłam dla siebie. Ja będę karmić piersią mam nadzieje bo z 1 dzieckiem nie miałam pokarmu niestety.
Ja jeszcze poogladam tv zjem kaszkę dla niemowląt bo mam dla dzidzi dostałam od siostry ale wzięłam dla siebie. Ja będę karmić piersią mam nadzieje bo z 1 dzieckiem nie miałam pokarmu niestety.
cowisnia
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny. Prowadze ciaze prywatnie w klinice leczeniabezplodnosci. Lekarka ktora mnie prowadzi pracuje w szpitalu lodzkim w matce polce wiecdoswiadczenie ma. Przed zalozeniem szwu powiedziala: teraz bedziemy sie widywac co 2 tyg. I widzialysmy sie 2 tyg po szwie, potem 3 tyg, terazczekam na wizyte juz 5 tyg. Wizyta 17 sierpnia, wczesniej ostatnie 3cie USG z pomiatami. W trakcie standardowej wizyty lekarka mi nie mierzy szyjki USG. Czy powinnam zapytac ocos teraz na wizyciw o czym wam mowia wasi lekarze ? Zapytam na pewno o masaz krocza i o miesnie kegla i dam znac
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: