reklama
saramad
Aktywna w BB
Dordaw , jeśli lekarz kazał Ci jak najwięcej leżeć to też bym się nie ruszała , nie ma co ryzykować a ile jeszcze Ci zostało do 34 tyg?
Nafoczka letni prysznic , coś zimnego do picia, mało garderoby na sobie.. nie wiem co jeszcze może pomóc na upały prócz wentylatora..
Nafoczka letni prysznic , coś zimnego do picia, mało garderoby na sobie.. nie wiem co jeszcze może pomóc na upały prócz wentylatora..
asiekD
Fanka BB :)
Ja dzisiaj miałam badanie prenatalne połowkowe nie stety w taką pogodę musiałam pojechać 1h20 w jedną stronę na miejscu przesiedzialam 1,5 bo było opóźnienie tak że dzisiejszy dzień dał mi w tyłek. Na szczęście z dzidziusiem wszystko ok a ja nadrabiam i leżę najlepiej to wogule bym nie wstawała.. Wczoraj mój mąż wykupił jakiś lepszy wiatrak i trochę pomaga w tych upałach
Saramad ja po domu chodzę juz tylko w cieniutkiej sukience, a jakby kto zajrzał to bez majtasow bo i one mi przeszkadzają
W sypialni mam wiatrak taki przy suficie a w korytarzu klimatyzator, tylko nie włączam cały czas bo się boję przeziębic. U nas nawet nie ma dziś takiego mega słońca ale jest strasznie parno i to chyba bardziej mnie męczy.
Jutro zaczynam 37tc jakby co w życiu bym nie przypuszczała z tymi moimi przygodami
Wy też dacie rady ♡♡♡♡♡
aaa wy też tak macie ze lody lody i jeszcze raz lody
W sypialni mam wiatrak taki przy suficie a w korytarzu klimatyzator, tylko nie włączam cały czas bo się boję przeziębic. U nas nawet nie ma dziś takiego mega słońca ale jest strasznie parno i to chyba bardziej mnie męczy.
Jutro zaczynam 37tc jakby co w życiu bym nie przypuszczała z tymi moimi przygodami
Wy też dacie rady ♡♡♡♡♡
aaa wy też tak macie ze lody lody i jeszcze raz lody
Ostatnia edycja:
U mnie jest arbuz arbuz arbuz Lubie takie soczyste owoce jak jest gorąco. Ja w domu też byłam prawie golem, a w szpitalu leżymy w bluzka i majtochach nie możemy mieć wiatraków.
Ja nie mogę się doczekać poniedziałku. Dziewczyny które juz zaczynają bezpieczne tygodnie, czy Wy już pozwalać sobie na więcej chodzenia? Kiedy będziecie miały odstawiamy leki rozkurczowe?
Ja nie mogę się doczekać poniedziałku. Dziewczyny które juz zaczynają bezpieczne tygodnie, czy Wy już pozwalać sobie na więcej chodzenia? Kiedy będziecie miały odstawiamy leki rozkurczowe?
reklama
Jak myślicie od kiedy jest juz bezpiecznie? Od którego tygodnia?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: