reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Dziewczyny, też tak macie, że maleństwa kopią Was strasznie nisko? Taki troszkę dyskomfort 😅 Chwilami muszę aż rękę położyć albo tyłek do góry podnieść, żeby mała do góry sobie popłynęła troszkę 🙈😅

Taaak! Tylko pozytywne nastawienie nas uratuje, choć czasem o nie ciężko 😔 ja biorę no spę od 17tc i początkowo było to 6 tabletek dziennie, aktualnie 25+1, no spa doraźnie, ale biorę przynajmniej 2 tabletki dziennie i szyjka twarda, więc na prawdę nie upatrywałabym w no spie jej zmiękczania. Ja już czekam na ten 27tc ale ciężko się doczekać 🙈
Ja też 25+4. I tez czekam na 27 bo wtedy też wizyta u lekarza. Oby szybko minęło 🤞✊

Ja też 25+4. I tez czekam na 27 bo wtedy też wizyta u lekarza. Oby szybko minęło 🤞✊
Ja mam wizytę 24 lutego, dokładnie rozpoczniemy wtedy 28tc, ale znając siebie na pewno będę wcześniej na jakiejś awaryjnej, chociaż sama sobie obiecuję, że przeżyję te 19 dni we względnym spokoju 😅 na razie upatrzyłam sobie tłusty czwartek jako "okręt" do którego muszę dobić. Raz w życiu najem się pączków ile mi się zmieści bez odrobiny wyrzutów 😂😂😂

Dziewczyny, też tak macie, że maleństwa kopią Was strasznie nisko? Taki troszkę dyskomfort 😅 Chwilami muszę aż rękę położyć albo tyłek do góry podnieść, żeby mała do góry sobie popłynęła troszkę 🙈😅
Mój młody ma ulubiony układ ze stopami na pęcherzu 🙈 non stop chodzę "siku" i tylko kilka kropel, a nagle kopnie i popuszczam 🙈🙈🙈

Mój młody ma ulubiony układ ze stopami na pęcherzu 🙈 non stop chodzę "siku" i tylko kilka kropel, a nagle kopnie i popuszczam 🙈🙈🙈
Ja o dziwo jeszcze nie popuszczam przez to, ale czasem tak mnie moja mała kopnie, że muszę lecieć od razu. Już w ogóle jak dopiero co usiądę do jedzenia 😆 Albo jak zaczynam przysypiać, jak nie nóżki na kroczu, to na bokach. Leżę na boku i czuję jak dosłownie się we mnie wbija to moje charakterne maleństwo, jak nie w boki to w pachwiny 🙈 Ale mamusia wytrzyma 😄

reklama
Do góry