reklama
Dudkiewicz, a Ty gdzie teraz planujesz rodzić? Czyżby Łubinowa? Bo wśród ciężarnych na placach zabaw takie trendy były zauważalne jesieniąToalety są nawet 4:d tyle że wspólne
Który Cię prowadzi?
Eeee cztery to rozpusta, w Tychach była jedna działająca kabina mega obskórna gdy byłam na położnictwie a hormony tak szalały że nie robiło to na mnie żadnego wrażenia
Naprawdę szkoda, że nie stosują zabezpieczeń... Ale dobrze ze chociaż luteinę dostałaśZ leków dostalam luteine 2 × dziennie i to wszystko. Nic innego nie stosują.
A historię za sobą też masz ciekawą ten maluszek co go masz w brzuchu teraz ewidentnie chce być z Wami i będzie walczył, Ty też dokładasz starań więc musi się Wam udać bądź dobrej myśli!
Tak? A skąd jesteś i gdzie planujesz rodzić? Gdzie Ci szew zakładali bo o ile pamiętam masz szew założony?O, to jesteś z mojej okolicy
I jeszcze termin mamy bardzo podobny, bo ja mam na 15 marca
A powiem Ci, że miałam wrażenie że objechałaś ten szpital i już nie będziesz chciała tam rodzić a teraz jak przeczytałam ponownie Twój wpis to stwierdzam że był po prostu obiektywny wyłożyłaś wszystko, bez słodzenia Ja się po prostu nie spodziewam wiele po szpitalu państwowym, mam się czuć bezpieczna i tyle. A dlaczego przeczuwasz ze mąż nie będzie mógł być z Tobą?Niet, pójdę do Rudy dla mnie też nie mają znaczenia udogodnienia chciałabym rodzic z mężem bo zawsze raźniej ale coś czuję że będzie to niemozliwe.
Mucha19930
Fanka BB :)
Hej ☺ ktoś tu kiedyś pisał o problemach z nerkami. Zobaczcie na te wyniki badań. Okropnie bolą mnie plecy i promieniuje to na dół brzucha. Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że ginekologiczne jest ok.
Ból się nasila. Lekarz kazał mi brać furoxin i powtórzyć badania w poniedziałek.
Nie wiem na ile ten ból to nerki a na ile rwa.
Ktoś coś doradzi?
Ból się nasila. Lekarz kazał mi brać furoxin i powtórzyć badania w poniedziałek.
Ktoś coś doradzi?
Załączniki
Zzzzzz
Fanka BB :)
Jak dla mnie antybiotyk bo bakterie zrób posiew będziesz wiedziała jakie.Hej [emoji5] ktoś tu kiedyś pisał o problemach z nerkami. Zobaczcie na te wyniki badań. Okropnie bolą mnie plecy i promieniuje to na dół brzucha. Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że ginekologiczne jest ok.
Ktoś coś doradzi?
reklama
Podziel się: