reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Toalety są nawet 4:d tyle że wspólne ;)

Który Cię prowadzi?
Dudkiewicz, a Ty gdzie teraz planujesz rodzić? Czyżby Łubinowa? Bo wśród ciężarnych na placach zabaw takie trendy były zauważalne jesienią😋

Eeee cztery to rozpusta, w Tychach była jedna działająca kabina mega obskórna gdy byłam na położnictwie a hormony tak szalały że nie robiło to na mnie żadnego wrażenia🤪

Niet, pójdę do Rudy dla mnie też nie mają znaczenia udogodnienia :) chciałabym rodzic z mężem bo zawsze raźniej ale coś czuję że będzie to niemozliwe.

Z leków dostalam luteine 2 × dziennie i to wszystko. Nic innego nie stosują.
Naprawdę szkoda, że nie stosują zabezpieczeń... Ale dobrze ze chociaż luteinę dostałaś🙂
A historię za sobą też masz ciekawą😍 ten maluszek co go masz w brzuchu teraz ewidentnie chce być z Wami i będzie walczył, Ty też dokładasz starań więc musi się Wam udać ✊ bądź dobrej myśli!

Niet, pójdę do Rudy dla mnie też nie mają znaczenia udogodnienia :) chciałabym rodzic z mężem bo zawsze raźniej ale coś czuję że będzie to niemozliwe.
A powiem Ci, że miałam wrażenie że objechałaś ten szpital i już nie będziesz chciała tam rodzić🙂 a teraz jak przeczytałam ponownie Twój wpis to stwierdzam że był po prostu obiektywny 😉 wyłożyłaś wszystko, bez słodzenia🙂 Ja się po prostu nie spodziewam wiele po szpitalu państwowym, mam się czuć bezpieczna i tyle. A dlaczego przeczuwasz ze mąż nie będzie mógł być z Tobą?

Przec covid. Na pewno będą chcieli robić testy a mąż jest fotografem i boje się że mu wyjdzie fałszywie pozytywny i będzie musiał odmówic ślub a z tego są konsekwencje...

Hej ☺ ktoś tu kiedyś pisał o problemach z nerkami. Zobaczcie na te wyniki badań. Okropnie bolą mnie plecy i promieniuje to na dół brzucha. Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że ginekologiczne jest ok.
Ból się nasila. Lekarz kazał mi brać furoxin i powtórzyć badania w poniedziałek.
Nie wiem na ile ten ból to nerki a na ile rwa.
Ktoś coś doradzi?

Załączniki

• Screenshot_2021-02-05-21-31-06-512_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2021-02-05-21-31-06-512_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    324,1 KB · Wyświetleń: 57
Hej [emoji5] ktoś tu kiedyś pisał o problemach z nerkami. Zobaczcie na te wyniki badań. Okropnie bolą mnie plecy i promieniuje to na dół brzucha. Wczoraj byłam u lekarza i stwierdził że ginekologiczne jest ok.
Ból się nasila. Lekarz kazał mi brać furoxin i powtórzyć badania w poniedziałek.
Nie wiem na ile ten ból to nerki a na ile rwa.
Ktoś coś doradzi?
Jak dla mnie antybiotyk bo bakterie zrób posiew będziesz wiedziała jakie.

reklama
Do góry