reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

ana_21 ja też leżę na lewym boku z poduszką między nogami. Na wczorajszej wizycie gin stwierdził, że szyjka się nie skaraca :-) ale szpitala i tak nie uniknę ... ale to ze względu na podtrzymanie bliźniaków :tak: wszystko będzie dobrze :tak: to jest optymistyczny wątek i mnie np. podniósł bardzo na duchu :-)

reklama
z KORNELKĄ brałam turinal a teraz luteinę 3*dziennie i mam leżeć ale jest ciężko także jest jak jest ale szpitala to bronię sie rekami i nogami
musze pogadać ze swoim gin za tydzien mam wizyte

czesc dziewczynki

ja moge was tylko pocieszyc i powiedziec ze mialam podobne sytuacje, a z synkiem od 5 miesiaca mialam rozwarcie na opuszek:-) ale urodzil sie tydzien po odstawieniu i jest zdrowy, a z corcia to sobie wyobrazcie ze biorac fenoterol co 3 godz. akcja sie zaczela w 37tc i jeszcze o 6 rano bralam tabletke, o 9 pojechalam na porodowke a o 11 juz byla:-D, takze trzymajcie sie i odpoczywajcie kiedy mozecie, MYSZORKA wiem ze z Kornelka jest ciezko bo sama jedna mam:-D ale trzymam kciuki.

Kajunia ja na tych twoich mezczyzn to sie napatrzec nie moge, dopiero co staranka i to jaaakie dlugie a teraz podwojne szczescie, i jeszcze troche i juz beda tu. Trzymaj sie kochana :-)

a ja się chciałam podzielić POZYTYWNYMI WIBRACJAMI :-)
jednak leżenie i branie leków pomaga :-) U mnie szyjka już jest twarda i rozwarcie się zmniejszyło :tak: Cieszę się, że jakbym mogła to bym sobie poskakała......a tak będę nadal grzecznie leżeć....
...i wszystkim życzę takich dobrych wiadomości :-)

Renatko no tak ... długie wyczekiwanie dzidzi ... otrzymaliśmy podwójny dar ... bliźniaki :-) wpadaj więcej na główny :tak: no i co ja widzę :-):-):-) Twój piękny ciążowy suwaczek :rofl2: GRATULUJĘ Ci kochana z całego serduszka :tak: trzymajcie się cieplutko :tak:

ullana tak trzymać :-) pozytywne wibracje jak najbardziej są TU potrzebne :tak: i tylko się cieszyć z posłuszeństwa szyjki :tak:

a może ze mną nie jest tak źle???????? Boże oby ............ muszę wiecej o siebie o nas zacząć dbać!!!!!!! ale jak to zrobić tyle roboty?!?!?!?!

MYSZORKA musisz o siebie bardzo dbac... wiem ze Ci ciezko mając 2,5 letnie dziecko i mieszkanie do urządzania, ale Ty jesteś dopiero na półmetku ciąży... masz malutkiego szkrabika w sobie, który teraz nie ma szans na przeżycie... postaraj sie jak najwiecej leżec...czemu lekarze nie założyli ci jeszcze pessara???

apropo leków to ja biorę fonorerol: 6 x po 3/4 tabletki (strasznie sie je dzieli, są takie małe) co daje 4,5 tabletki dizennie, 3xaspargin, 2xluteina i nie moge sie doczekac dnia w którym to wszystko odstawię!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry