Ja nawet musiałam hiv powtórzyć, bo podobno się zmieniło i teraz trzeba 2 razy w ciazy. W sumie nie wiem po co, ale jak chcą to niech jest.Dzięki dziewczyny. Umknęło im w placówce, jak wpisywali do systemu. Trzeba zawsze wszystkich pilnować .
reklama
Jak napisała @Ola2017 też musiałam zrobić ponownie HIV. I także WR. Zawsze lepiej kilka razy sprawdzić i być pewnąDzięki dziewczyny. Umknęło im w placówce, jak wpisywali do systemu. Trzeba zawsze wszystkich pilnować .
Hej. Mam dokładnie tak samo. codziennie wypływają grudki tabletki i wodnista wydzielina.Hej. Dziewczyny, które aplikuja dopochwowo luteine czy zdarzylo sie Wam że wypływa taka wodnista?
Gosia903488
Fanka BB :)
Odczyn WR, HIV mam. Całe szczęście, że tknęło mnie dziś przed wizytą pielęgniarki. Bo tak czekałaby mnie kolejna jazda samochodem do labo = skurcze przez dwa dni.Jak napisała @Ola2017 też musiałam zrobić ponownie HIV. I także WR. Zawsze lepiej kilka razy sprawdzić i być pewną
Gosia903488
Tak, wypływa wodnista.Hej. Mam dokładnie tak samo. codziennie wypływają grudki tabletki i wodnista wydzielina.
Gosia903488
Hiv to pół biedy, ale gr krwi? Zmienisz w trakcie ciąży? I to jeszcze musi być na oryginalnym papierze z labo, bo inaczej nie chcą uznać, bo może zechciałabyś sobie podrobić pdf. Szkoda, że nie każą mieć jeszcze własnej książeczki zdrowia .Ja nawet musiałam hiv powtórzyć, bo podobno się zmieniło i teraz trzeba 2 razy w ciazy. W sumie nie wiem po co, ale jak chcą to niech jest.
Hiv to pół biedy, ale gr krwi? Zmienisz w trakcie ciąży? I to jeszcze musi być na oryginalnym papierze z labo, bo inaczej nie chcą uznać, bo może zechciałabyś sobie podrobić pdf. Szkoda, że nie każą mieć jeszcze własnej książeczki zdrowia .
[/QUOT
Śmieszne to jest. Ja mam kartkę sprzed 3 lat. Mój gin przepial mi z poprzedniej karty i nie mówił, że muszę mieć nowe. Tak jakby ta grupa miała się zmienić...
Malinka184
Dziewczyny, a jeśli przede mną perspektywa leżenia w szpitalu, już do końca 34 tygodnia, a dopiero mam 20ty, to jak to z tymi badaniami ciążowymi: glukoza, hcv, hiv i cała ta reszta. Oni mi to zrobią w szpitalu, czy jak?
Nasturcja91
Tak zrobią, ze spokojem już pewne że zostaniesz tak długo?
reklama
bananka8686
Wow! Gratulacje! Rzeczywiście ekspres! 1,50 i to bez wielkiego cierpienia! Wszystkie chciałybyśmy takie porody syn bardzo długi i super waga super że cię nie nacinali i nie pękłaś! To moje marzenie! Teraz dojdziesz do siebie piorunem wszystkiego najlepszegoMoje drogie koleżanki niedoli. O 20.30 usypiając córkę nagle "bum" uslyszałam mały strzał. Już wiedziałam, że to pecherz płodowy ale chciałam jeszcze dokonczyć usypiać córkę. Wstaję z łóżka, a tu chlup jak z butelki na podlogę. Takiej radochy dostałam, ze pierwsze skurcze dopiero w połowie drogi poczułam. W 5 minut zebrałam się i w samochód. Do szpitala miałam 80km. Jechaliśmy godzinę i parę chwil. Przed 22 weszłam na IP. Nikt mnie nie badał, bo przez skurcze nie mogłam mówić. Szybko w ubraniu na trakt porodowy, tam polożna stwierdza rozwarcie na 9cm i oznajmia, ze nie zdążą podać znieczulenia tyle, ze mnie to juz "jajo" interesowało, bo za 2 minuty miałam parte , a dokładnie dwa parte i 22.20 syn był już zemną. Poród ekspres. Jak ja kobiety dojechałam??? Piszę dopiero teraz, bo nie mogłam się ogarnąć z tym wszystkim we własnej glowie
Żadnego nacięcia, pęknięcia. Lekkie otarcie. Odrazu 2 godziny po porodzie śmigałam pod prysznicem. A i co do wagi. Dziewczyny usg o 1kg okłamało! Syn urodził się 59cm długi z wagą 2900, a nie 3900
Istne szaleństwo. Przy następnym porodzie kazali mi się zgłosić na oddział, bo takiego ekspresu dawno nie mieli. Synek je cyca, moja mała drobnica. Najlepsze jest to, ze tak się kręcił w brzuchu, że lekarze nie mogli uwierzyć ile guzów na pępowinie zrobił. Nic mnie nie boli oprócz tyłka.
@Krajka trzymam za Was mocno kciuki. Wszystko będzie dobrze. Jestem z Wami myślami
Podziel się: