reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

Malinka ja też jestem cały czas w szpitalu, nawet jest całkiem dobrze 🙂 doktor się śmieje, że mam tu małe centrum dowodzenia ( laptop, tablet I telefon na stole 😁) I dietę pudelkowa z domu 😋

reklama
@Amnesia super gratulacje. Rewelacja, że się samo zaczęło. A na te 2 parte możemy sobie piątkę przybić. I też po 2 godzinach byłam już pod prysznicem.
Zdróweczka dla Ciebie i synka ❤

Dziewczyny, lekarze mówią, że moja córa świetnie daje rade, organizm zwalcza infekcje. Mało straciła na wadze. Może zaraz zacznie przybierać. Jest tylko wspomagana tlenem w nosek. A tak łapie oddechy samodzielnie ❤
Oby tak dalej i wszystko pójdzie w dobrą stronę...
Krajka Twoja córeczka ważyła przy porodzie 1400, to bardzo fajna waga już! Jakiś czas temu śledzilam pewne forum, dziewczynie urodziła się córcia w 29tym tyg., waga 960 g. W tej chwili dziewczynka około półtora roczku, po wczesniactwie ani śladu. No i przy mnie prawie, koleżanka z pokoju urodziła synka, jak już pisałam 1500 g. Chłopczyk w tej chwili 2 lata, rozwija się jak rówieśnicy. U Was też wszystko bedzie dobrze! Tyle że przez pierwsze miesiące wiadomo - nerwy, bo nie możecie dziecka normalnie do domu zabrać, jak inni. Z czasem, powolutku, się ułoży 🙂 Zdrówka dla Was!!!

Malinka ja też jestem cały czas w szpitalu, nawet jest całkiem dobrze 🙂 doktor się śmieje, że mam tu małe centrum dowodzenia ( laptop, tablet I telefon na stole 😁) I dietę pudelkowa z domu 😋
Dużo Ci jeszcze zostało wakacji w tym hotelu? 😁 Nie ma co narzekać, wszystko mamy dostępne - łazienka, ciepłe posiłki, przyniosa, posprzataja, badania na miejscu, leki, opieka... 😁 Gdyby nie tęsknota za Ukochanym, za dziećmi 😞... moglabym tu siedzieć nawet do przyszłego lata 😁

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Karmimy sie cycem ale... cholera sucho w nich... laktacja pewnie jutro przyjdzie... i syn chyba gloduje ale nic nie płacze. Ja wiedziałam, że tak będzie.

Jeżeli chodzi o pobyt w szpitalu, to jest super. Cisza i spokój. @Sunflower01 pampersy daja, ubranka też, podkłady poporodowe i podkłady do przewijania również. Opiekę medyczną mam super.
Śniadanko i obiad pierwsza klasa. Cisza i spokój. Z pokoju dzwoni się na dół do apteki czy restauracji i zamawiasz co chcesz i panie przynoszą do pokoju.

Niebieskie pudelko jako reklama zapchaj dziurę też miło zapakowane hehe

Nie miałam czasu poznać polożnej ale super kobieta przez te kilka minut 😀

Załączniki

• 20200809_132512.jpg
    20200809_132512.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 102
  • 20200809_132541.jpg
    20200809_132541.jpg
    887,6 KB · Wyświetleń: 97
Dużo Ci jeszcze zostało wakacji w tym hotelu? 😁 Nie ma co narzekać, wszystko mamy dostępne - łazienka, ciepłe posiłki, przyniosa, posprzataja, badania na miejscu, leki, opieka... 😁 Gdyby nie tęsknota za Ukochanym, za dziećmi 😞... moglabym tu siedzieć nawet do przyszłego lata 😁
A nie jestem pewna, najpierw było że do końca, potem że do 34, A teraz że może w 30 tc bo się nic nie dzieje I mój doktor mówi że mnie wypuści w bezpiecznym tygodniu, brzuch mięciutki jak masełko, szyjka stoi 🙂
Za to już zapowiedział że przed planowanym terminem na pewno szybciej się zobaczymy w szpitalu, bo chce dopilnować, żeby było wszystko ok.

@Amnesia super gratulacje. Rewelacja, że się samo zaczęło. A na te 2 parte możemy sobie piątkę przybić. I też po 2 godzinach byłam już pod prysznicem.
Zdróweczka dla Ciebie i synka ❤️

Dziewczyny, lekarze mówią, że moja córa świetnie daje rade, organizm zwalcza infekcje. Mało straciła na wadze. Może zaraz zacznie przybierać. Jest tylko wspomagana tlenem w nosek. A tak łapie oddechy samodzielnie ❤️
Oby tak dalej i wszystko pójdzie w dobrą stronę...

Cudowne wiadomości! 💕💞

Bardzo Wam dziękuję za wsparcie. Karmimy sie cycem ale... cholera sucho w nich... laktacja pewnie jutro przyjdzie... i syn chyba gloduje ale nic nie płacze. Ja wiedziałam, że tak będzie.

Jeżeli chodzi o pobyt w szpitalu, to jest super. Cisza i spokój. @Sunflower01 pampersy daja, ubranka też, podkłady poporodowe i podkłady do przewijania również. Opiekę medyczną mam super.
Śniadanko i obiad pierwsza klasa. Cisza i spokój. Z pokoju dzwoni się na dół do apteki czy restauracji i zamawiasz co chcesz i panie przynoszą do pokoju.

Niebieskie pudelko jako reklama zapchaj dziurę też miło zapakowane hehe

Nie miałam czasu poznać polożnej ale super kobieta przez te kilka minut 😀
Dzwonisz do restauracji i zamawiasz jedzenie?! Ty w Polsce leżysz 😂?

reklama
Do góry