reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Ale mnie cos sciska jak na okres z tylu i trochę z przodu... 😐mam nadzieje ze to nie poród juz bo sie zaraz zalamie

Ale mnie cos sciska jak na okres z tylu i trochę z przodu... 😐mam nadzieje ze to nie poród juz bo sie zaraz zalamie
Dziś to chyba każdej coś dolega, napewno jeszcze nie , nie myśl o tym... A co powiecie na to ja całe życie cisnienie tak 130/70 cały czas na wysokich obrotów a dziś 90/50 Normalnie czuje jak bym miała zaraz paść! I mysli głupie i coś boli i coś się napina i coś kluje a jak na złość mąż dziś wraca dopiero po 20 😱🙉 akurat DZIS !!!

Przestańcie, bo teraz to i mnie zaczyna boleć hehe ma prawo boleć. Tyle leżeć i wstawać tylko do łazienki lub do lekarza musi się odbić na zdrowiu i nie tylko fizycznym. Żadna jeszcze nie rodzi. Pewnie już byście chciały hehe lody sobie weźcie, albo ciasteczko i odrazu lepiej. Położyć się i odpocząć. Jeżeli ból jest nie do wytrzymania, to wtedy jechać lub zadzwonić do swojego lekarza. Spokojnie 🙂

Przestańcie, bo teraz to i mnie zaczyna boleć hehe ma prawo boleć. Tyle leżeć i wstawać tylko do łazienki lub do lekarza musi się odbić na zdrowiu i nie tylko fizycznym. Żadna jeszcze nie rodzi. Pewnie już byście chciały hehe lody sobie weźcie, albo ciasteczko i odrazu lepiej. Położyć się i odpocząć. Jeżeli ból jest nie do wytrzymania, to wtedy jechać lub zadzwonić do swojego lekarza. Spokojnie 🙂
Daj mi tego Twojego spokoju trochę 😊😉 A ostatnio taka odważna byłam 😂 lody to dobra myśl mam chyba ze 3 smaki ☺

Dziewczyny a co ile macie wizyty? Ze względu na szew czy pessar są częstsze?
Ja mam szew i chodze co tydzien.
Niestety dziś sie dowiedzialam, ze szyja znow sie skrocila i szew trzyma na 2-3 mm. Lacznie ma 25mm, ale tylko te 2-3mm trzymaja. Jestem dopiero w 26+1. Jutro ide do szpitala na sterydy😭😭😭

reklama
Do góry